Η Khloe Kardashian δοκίμασε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της!

12:16 2/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η μικρότερη αδερφή Kardashian, αγαπά πολύ τα ξανθά μαλλιά της και ενώ παίζει με διαφορετικά χτενίσματα, το μήκος έχει παραμένει μακρύ τους τελευταίους μήνες.

Στα Oscar όμως, συγκεκριμένα στο Gold Party της Beyoncé και του Jay-Z, ήταν πολύ διαφορετική και εξαιρετικά εντυπωσιακή, χάρη σ’ ένα πολύ κοντό καρέ με αφέλειες.

Αυτή ήταν μια τεράστια αλλαγή για την επιχειρηματία και reality star,

μιας και τα μαλλιά της είναι συνήθως μακριά ως πολύ μακριά – μέχρι την μέση της!

Την εντυπωσιακή νέα της εμφάνιση μοιράστηκε η ίδια στο Instagram σε μια σειρά φωτογραφιών με μόνη λεζάντα το “Scarface Elvira energy”, που φαίνεται να ήταν και η έμπνευση για το συγκεκριμένο κούρεμα. Τα μαλλιά δένουν τέλεια με το κολλητό ασημένιο φόρεμα της και θυμίζει πράγματι star του σινεμά.

Είναι πανέμορφη και πολύ σέξι με το καινούριο της bob, που τονίζει υπέροχα τις γωνίες του προσώπου της. Το χρώμα ωστόσο παρέμεινε ανοιχτό ξανθό με λίγο καφέ στις ρίζες – μην ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι φυσική καστανή.

View this post on Instagram

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Όμως, το αντίο στα μακριά μαλλιά της ήταν προσωρινό! Ω, ναι! Το κοντό κράτησε μόλις ένα βράδυ, καθώς ήταν…περούκα! Μία εξαιρετικά καλοφτιαγμένη περούκα. Την καταπληκτική και πολύ πιστευτή αλλαγή ανέλαβε ο ταλαντούχος hairstylist César DeLeön Ramîrez. Μάλιστα, ανέφερε στο δικό του instagram ότι η έμπνευση ήταν συνδυασμός του French bob με το καρέ της Michelle Pfeiffer στην ταινία Scarface.

View this post on Instagram

A post shared by César DeLeön Ramîrez (@cesar4styles)

“Στην Khloe αρέσει πολύ το καρέ, το οποίο δημιουργώ είτε με extensions είτε με περούκες, για να μην δεσμευτεί στα κοντά μαλλιά,” γράφει ο hairstylist στη λεζάντα. Είναι φοβερό πόσο αληθοφανές ήταν το αποτέλεσμα! Κρίμα που δεν κράτησε παραπάνω…

Στο μεταξύ τα σχόλια θαυμασμού για τα μαλλιά της Khloe ήταν αμέτρητα!

Keywords
Τυχαία Θέματα