Η Bella Hadid πρόκειται να γίνει ηθοποιός

10:00 2/4/2022 - Πηγή: InStyle

Όχι στροφή στην καριέρα, αλλά ακόμα μια ιδιότητα στο βιογραφικό της ετοιμάζεται να προσθέσει, η Bella Hadid. Το μοντέλο πρόκειται να δοκιμάσει την τύχη της και στην υποκριτική και φήμες λένε ότι, το ‘χει!

Θα μπορούσατε να την φανταστείτε ως κωμικό ή το δράμα θα της ταίριαζε καλύτερα; Εμείς, θα ποντάραμε στο τελευταίο, αλλά τα νέα μάς διαψεύδουν, καθώς όπως ανακοινώθηκε, η Bella θα πάρει μέρος στην τηλεοπτική σειρά Rumy, η οποία συμπεριλαμβάνει και τα δύο.

  

photos by instagram.com/bellahadid

Μια δραματική κωμωδία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Rumy Youssef, και η οποία προβάλλεται στο τηλεοπτικό κανάλι Hulu. Και τι πιο ταιριαστό, για το μοντέλο που δηλώνει περήφανη μουσουλμάνα, με μια θρησκευτική κληρονομιά, την οποία της κληροδότησε ο πατέρας της Mohamed Hadid.

Instagram @bellahadid

Δεν πρόκειται για κάποιο πρωτάκουστο γεγονός, αφού πολλές φορές βλέπουμε μοντέλα σε ρόλο ηθοποιού και το αντίστροφο. Ο χώρος του θεάματος προσφέρει πολλές ευκαιρίες και η Bella Hadid προτίθεται να τις αρπάξει. Άλλωστε, η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξη την οποία είχε δώσει το 2017, ότι παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής, προκειμένου να «έχει περισσότερη φωνή στον κόσμο».

Ο ρόλος θα είναι guest, αυτό όμως δεν περιορίζει το μοντέλο να δείξει το ταλέντο του και σε αυτόν τον τομέα. Αναμένουμε να δούμε την Bella Hadid, τόσο στη συγκεκριμένη σειρά, όσο και σε μεγαλύτερα εγχειρήματα και να αξιολογήσουμε τις ικανότητές της. Η αδερφή της πάντως, Gigi Hadid, δηλώνει περήφανη για τη «μικρή» της οικογένειας και για το ότι δεν επαναπαύεται στις δάφνες της και τολμά!

Keywords
Τυχαία Θέματα