Love is in the air: Η νέα τάση θέλει καρδιές παντού

15:36 1/4/2022 - Πηγή: InStyle

Αν δεν προλάβατε να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο, μην ανησυχείτε καθόλου γιατί θα γιορτάσετε τον έρωτα ολόκληρη την άνοιξη. Η πιο… ερωτική τάση θέλει καρδιές παντού. Ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια και τσάντες, μέχρι και τολμηρά cut-outs σε σχήμα καρδιάς στα πιο αξιοπερίεργα μέρη είδαμε, και τελικά το εμπεδώσαμε, οι καρδούλες θα φορεθούν πολύ. Αυτήν την άνοιξη, ετοιμαστείτε για street style γεμάτο αγάπη και δρόμους γεμάτους

έρωτα.

Instagram @simonerocha

Το top αξεσουάρ του μήνα, η τσάντα σε σχήμα καρδιάς, έκανε πρεμιέρα στις μεγαλύτερες πασαρέλες με τους σχεδιαστές να ποντάρουν στην cute αισθητική της και στον αξιαγάπητο χαρακτήρα της. Κανείς δεν μπορεί να πει όχι σε μια τσάντα καρδούλα που φέρνει αναμνήσεις παιδικών χρόνων, τότε που παίζαμε με πλαστικά τσόκαρα και ρούχα των μαμάδων μας. Σαν κορίτσια, έχουμε μάθει να αγαπάμε το συγκεκριμένο σχέδιο από πολύ μικρές, καθώς αναπαριστά όχι απλά ένα όργανο του σώματος, αλλά τον ίδιο τον έρωτα και την αυθεντική αγάπη.

Instagram @gildaambrosioΕντοπίσαμε τα πιο fun αξεσουάρ από τις streetstyle εμφανίσεις στις πρωτεύουσες της μόδαςInstagram @ambush_official

Σε έναν κόσμο λοιπόν, που δοκιμάζεται από πανδημίες, πολέμους και απάνθρωπες πράξεις, οι καρδούλες έρχονται για να προσφέρουν λίγη αγάπη και ανακούφιση. Ακόμα και μέσα από τα ρούχα. Κι αν το συγκεκριμένο σχέδιο είναι υπερβολικά γλυκό για εσάς, απλά κάντε μια αναδρομή στις τελευταίες πασαρέλες και θα εντοπίσετε τις πιο… πονηρές καρδιές στα πιο socking σημεία του σώματος, να σας κλείνουν παιχνιδιάρικα το μάτι. Η σχεδιάστρια Vivienne Westwood τοποθέτησε μια κατακόκκινη καρδιά στο διάφανο εσώρουχο ενός μοντέλου, ενώ η Lowe έκοψε τα μπλουζάκια των μοντέλων της σε μικρές καρδιές αποκαλύπτοντας πονηρά, τη ρώγα. Ένα kinky trick που δεν θα μπορούσαμε να παρεξηγήσουμε εύκολα, αφού το συγκεκριμένο σχήμα παραπέμπει σε κάτι αθώο και αληθινό.

Μικρές, μεγάλες, κόκκινες, ακόμα και ραγισμένες, οι καρδιές θα γίνουν η νέα αγαπησιάρικη τάση. Διαδώστε λίγη αγάπη. Δεν κοστίζει και είναι απαραίτητη!

Instagram @viviennewestwoodInstagram @loewe

Keywords
Τυχαία Θέματα