10 εμφανίσεις της Julia Fox που αποδεικνύουν ότι είναι η βασίλισσα της low rise τάσης

17:00 15/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η σχέση της με τον Kanye West θα μείνει στην ιστορία ως η πιο σύντομη revenge σχέση όλων των εποχών, ωστόσο η Julia Fox δεν πρόκειται να ρίξει δάκρυ γι’ αυτό. Ίσα ίσα, μέσα από τη τόση δημοσιότητα και την προκλητική στάση των δύο, μάθαμε και το όνομά της. Μάλιστα, το ειδύλλιο αυτό, μπορεί να ανήκει στο παρελθόν, αλλά οι στιλιστικές εμφανίσεις της ηθοποιού ακόμα συζητιούνται. Και όλες τους έχουν ένα κοινό στοιχείο.

Η Julia Fox είναι αδιαμφησβήτητα η βασίλισσα της low rise τάσης, με τα χαμηλόμεσα bottoms να μην πηγαίνουν πιο κάτω.

@juliafox

Total βινύλ: με cropped top ή σουτιέν σε σχήμα φιόγκου, στενό παντελόνι με ασορτί μπότες και bomber με γούνα για να δώσει λίγη χλιδή στην εμφάνιση. Η Julia λατρεύει να δείχνει την κοιλιά της και καταλαβαίνουμε το γιατί.

@julia fox

Total denim: για μια χαλαρή βόλτα στην πόλη. Πάλι στο επίκεντρο του look βρίσκεται για άλλη μια φορά το χαμηλόμεσο jean που τόσο πολύ της αρέσει να συνδυάζει με υπερβολικά κοντά top.

@juliafox

Mermaid look: ακόμα και στο κόκκινο χαλί, η ηθοποιός λατρεύει τα αποκαλυπτικά outfits. Low rise και στις maxi φούστες λοιπόν, και γιατί όχι, εφόσον χαρίζουν το εφέ της γοργόνας.

@juliafox

Το look των αντιθέσεων: με το λευκό μακό και το σκληρό, μαύρο βινύλ να έρχονται σε πλήρη αντίθεση. Το συγκεκριμένο outfit της Julia Fox αντιγράφτηκε μαζικά, ενώ μας έκανε να αναρωτιόμαστε, μήπως τελικά είναι βασίλισσα και μιας ακόμα τάσης, του under boob trend.

@juliafox

Ένα ακόμα total denim: και μια ερώτηση τριβελίζει το μυαλό όλων. Μπορεί η χαμηλή μέση να φτάσει πιο κάτω; Αν γνωρίζετε καλά τη Julia, τότε θα ξέρετε και την απάντηση. Και τι ωραία τσάντα-παντελόνι!

@juliafox

Casual black: σε στιλ ελαστικής φόρμας, γιατί μια celebrity έχει κι αυτή το δικαίωμα να εμφανίζετε με flat παπούτσια και πιο καθημερινά ρούχα. Πάντα όμως, διατηρώντας το στίγμα της και φορώντας χαμηλόμεσα.

@ladyjuliafox

Total leather: τι κι αν το πρόσωπο κρύβεται, θα μπορούσαμε να στοιχηματίσουμε άνετα πως αυτή που βλέπουμε μπροστά μας είναι η Julia Fox. Από τι; Από το υπερβολικό eyeliner και την low rise φούστα-ζώνη.

@ladyjuliafox

Η rock star εμφάνιση: με το λευκό τοπ και το βινύλ (για άλλη μια φορά) να πρωταγωνιστούν. Ίσως η Julia Fox να το έχει βάλει σκοπό να δημιουργήσει ένα νέο ρεύμα, της χαμηλής μέσης, που θα έρχεται αντίθετα από τα ψηλόμεσα παντελόνια που τόσο πολύ λατρεύει, μαντέψτε ποια…

@ladyjuliafox

Full στο δέρμα: ξανά. Η Julia Fox κάνει κάτι καλύτερα από την Kim Kardashian και αυτό δεν έχει καμία σχέση με την καρδιά του Kanye. Φοράει τα χαμηλόμεσα καλύτερα από την πρώην του Ye και αυτό θα πρέπει να της το αναγνωρίσουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα