Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Εξεπλάγην όταν άκουσα τον σύντροφό μου να μου κάνει πρόταση γάμου»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, τη σχέση της με τους άλλους παίκτες αλλά και την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της.

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι, μέχρι σήμερα δεν έχει αναφερθεί στην ταυτότητα του μέλλοντα συζύγου της. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε ότι είναι καρδιολόγος.

«Ήξερα

πάντα τι ήθελα, ωστόσο δεν είχα στο μυαλό μου την πρόταση γάμου από τον καρδιολόγο μέλλοντα σύζυγό μου, ο οποίος μέσα από το στόμα του φίλου του μου το είπε. Ποτέ δεν είχαμε πει κουμπάρο τον φίλο μας γιατί δεν είχαμε συζητήσει τέτοια θέματα. Κέρδισε την καρδιά μου!

Ήθελα να το ακούσω από το στόμα του και έτσι, όταν ήρθα και μου το είπε, εξεπλάγην. Έχω πει ότι εμένα δεν με νοιάζουν οι τίτλοι της σχέσης αλλά η αγάπη από όπου κι αν προέρχεται, αρκεί να είναι αγνή. Οπότε, δεν είχα φανταστεί κάτι τέτοιο ούτε το είχαμε προγραμματίσει. Αλλά αφού με αγαπάει και τον αγαπάω, ας γίνει!», ήταν τα λόγια της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ρέα Τουτουνζή: Μιλάει για τη ζωή της μετά το διαζύγιο – «Γνωρίζω ξανά τον εαυτό μου»

 Μιχάλης Χατζηγιάννης: Θετικός στον κορονοϊό ο τραγουδιστής –Αναβάλλεται η προγραμματισμένη εμφάνισή του

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Απαντά μέσα από τη φυλακή για το μυστηριώδες τηλεφώνημα στο T-live

Keywords
Τυχαία Θέματα