Μέγκαν Μαρκλ- Πρίγκιπας Χάρι: Η χριστουγεννιάτικη κάρτα με τον Άρτσι και η πίεση να γυρίσουν σπίτι για τις γιορτές

12:44 24/12/2019 - Πηγή: People

Τη χριστουγεννιάτικη κάρτα που έστειλαν σε φίλους, συγγενείς και φιλανθρωπικά ιδρύματα, μοιράστηκαν στο Twitter ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Στην ασπρόμαυρη αυτή φωτογραφία της οικογένειας, πρωταγωνιστής, σε πρώτο πλάνο, είναι ο 8 μηνών γιος τους, Άρτσι.

Κι ενώ ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές στον Καναδά, όπου ταξίδεψαν για τις γιορτές, πίσω στη Μεγάλη Βρετανία μέλη της βασιλικής

οικογένειας προσπαθούν να τους πείσουν να επιστρέψουν και να περάσουν τις γιορτές στο Sandringham, με τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Φίλιππο.

Βεβαίως, αυτή η πίεση δεν είναι τυχαία, αφού ο Πρίγκιπας Φίλιππος τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Ο 98χρονος Πρίγκιπας πήρε νωρίτερα σήμερα εξιτήριο για να επιστρέψει στη κατοικία του στο Sandringham για τις γιορτές, ωστόσο όπως επισημαίνει πηγή στη The Sun, «ακόμα και πριν αρρωστήσει , πολλοί στεναχωρήθηκαν με την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν, που θα έχαναν την ευκαιρία να περάσουν τα Χριστούγεννα με τη Βασίλισσα και τον Φίλιππο, καθώς αυτά θα μπορούσε να είναι τα τελευταία μαζί τους.

Σεβαστή η επιθυμία τους να πάρουν άδεια και να ξεκουραστούν εντελώς ιδιωτικά, ωστόσο είχαν 6 εβδομάδες μπροστά τους». Και η ίδια πηγή προσθέτει: «Υπάρχει η γενική αίσθηση ότι είναι αδιάφοροι και εγωιστές, γνωρίζοντας ποια είναι η ηλικία της Ελισάβετ και του Φίλιππου».

*Με στοιχεία από τη Daily Mail, The Sun

Keywords
Τυχαία Θέματα