Η Τζένιφερ Γκάρνερ αγόρασε χριστουγεννιάτικο δέντρο που θέλει ολόκληρο συνεργείο για να στολιστεί

19:54 6/12/2019 - Πηγή: People

Πολλές φορές συμβαίνει μια online αγορά να πάει στραβά. Μπορεί να καθυστερήσει το προϊόν. Μπορεί να έχεις παραγγείλει κάτι λάθος. Μπορεί να σου έρθει σωστά το προϊόν, αλλά εσύ να μην έχεις κάνει σωστή αρχική εκτίμηση. Έτσι την πάτησε κι η Τζένιφερ Γκάρνερ και τώρα θα πρέπει να στολίσει με τα παιδιά της ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που δεν στολίζεται από 3 άτομα.

Όπως αναφέρει η ηθοποιός στο βίντεο που ανάρτησε, δεν είχε παραγγείλει δέντρο τέτοιου μεγέθους και έγινε κάποιο λάθος. Δεν μπορεί όμως να το πάει πίσω

κι έτσι τα παιδιά της θα πρέπει να καταβάλλουν υπερπροσπάθεια. Βέβαια, στις φωτογραφίες από την επίσκεψη τους με τον Μπεν Άφλεκ και τα παιδιά στο ειδικό κατάστημα, δεν φαίνεται να κοιτάζουν μικρότερο δέντρο απ΄αυτό.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ ήθελε ένα νέο δέντρο για το νέο τους σπίτι που έχει ψηλό ταβάνι, αλλά αυτό ξεπερνά τις προσδοκίες. Σχεδόν τρία μέτρα ύψος έχει το δέντρο, οπότε καταλαβαίνετε το πάχος του. Πρακτικά μιλάμε για πολλά στολίδια και πολλά φωτάκια. Ο δήμος Αθηναίων παίζει να έχει πιο μικρό δέντρο από της Γκάρνερ.

View this post on Instagram

Go big or go home . #aggressivechristmas

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on Dec 5, 2019 at 11:49am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα