Η απάντηση του Χρήστου Μάστορα για τη Ρίτα Γουίλσον είναι ο ορισμός του ιπποτισμού και του σεβασμού

17:33 6/12/2019 - Πηγή: People

Τον περασμένο Ιούλιο ο Χρήστος Μάστορας και η Ρίτα Γουίλσον μας παρουσίασαν το τραγούδι τους Let It Be στο Summer Nostos Festivla στο ΚΠΙΣΝ. Στα μέσα Σεπτεμβρίου το τραγούδι κυκλοφόρησε από την Panik και κολλήσαμε.

Ο Χρήστος Μάστορας είχε την τρομερή ευκαιρία να συνεργαστεί με ένα μεγάλο όνομα στον τομέα του θεάματος στις ΗΠΑ, η οποία είναι φιλέλληνας και έχει περάσει όλα της τα καλοκαίρια στην Ελλάδα.

Η Ρίτα Γουίλσον είναι και σύζυγος του Τομ Χανκς, αλλά τα επιτεύγματά της δεν ορίζονται απ΄αυτό.

Κι αυτό είναι κάτι που θέλησε να το αναγνωρίσει και να το τονίσει ο Χρήστος Μάστορας όταν ρωτήθηκε από τον Χρήστο Νέζο στο Πρωινό. Η απάντησή του είναι ένα δείγμα ευγένειας και σεβασμού, που έχει αυτό το παιδί, παρά το ότι είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα της ελληνικής μουσικής. Και με τη συνεργασία με τη Γουίλσον άνοιξε μια μεγάλη πόρτα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

«Σαφώς και ο Τομ Χανκς είναι ένας πάρα πολύ ωραίος τύπος, αλλά εγώ θέλω να σου μιλήσω περισσότερο για τη Ρίτα Γουίλσον που είναι ένας αξιαγάπητος άνθρωπος. Είναι μια γυναίκα που έχει καταφέρει απίστευτα πράγματα στη ζωή της και εγώ δε θέλω να βάλω τον Τομ Χανκς να επισκιάσει τα δικά της επιτεύγματα, γιατί είναι τεράστια και ως παραγωγός και ως ηθοποιός και ως τραγουδίστρια τώρα. Είχαμε μια τρομερή χημεία. Όλα είναι ανοικτά, προσκλήσεις έχουν γίνει από την πλευρά της να πάμε επισκεφτούμε και εμείς το Νάσβιλ ή την Καλιφόρνια».

Δείτε το βίντεο από το 43ο λεπτό και μετά.


Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρήστου Μάστορα, Ρίτα Γουίλσον,christou mastora, rita gouilson