GNTM 2: Η Ισαβέλλα Δάρρα αποκαλύπτει το δικό της φαβορί στον διαγωνισμό

18:54 6/12/2019 - Πηγή: People

Ακόμα ένα καταξιωμένο πρώην μοντέλο παίρνει θέση για το GNTM και τις δοκιμασίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι κοπέλες, με κάποιες απ΄αυτές να είναι πολύ ακραίες. Η Ισαβέλλα Δάρρα εξέφρασε την άποψή της για το ριάλιτι σε συνέντευξή της στο TV Έθνος, δηλώνοντας αρνητικά διακείμενη στον τρόπο που παρουσιάζεται ο χώρος της μόδας.

«Δεν μου αρέσει γενικά όλο το κόνσεπτ. Αναδεικνύεται η ιδεολογία του ανταγωνισμού. Πώς να βάλει τρικλοποδιά η μια κοπέλα στην άλλη για να μπορέσει να προχωρήσει. Ε, δεν λειτουργεί έτσι ο χώρος της μόδας. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Αναγνωρίζω

ότι δίνεται η ευκαιρία στις διαγωνιζόμενες κοπέλες να μάθουν πράγματα πιο νωρίς, δηλαδή να κάνουν ορισμένες ιδιαίτερες φωτογραφίσεις που υπό κανονικές συνθήκες θα τους έπαιρνε πολύ χρόνο. Απλώς δεν μου αρέσει ο τρόπος παρουσίασης των δοκιμασιών».

Όσο για τις ιδιαίτερα επώδυνες δοκιμασίες, η Ισαβέλλα Δάρρα είναι κάθετη: «Με τα πουλερικά ήταν μια χαρά. Το να κατεβαίνουν όμως από κτίρια και δεν το έχω κάνει ποτέ εγώ όσο ήμουν μοντέλο και δεν νομίζω ότι το έχει κάνει ποτέ και κάποιο άλλο μοντέλο. Ακόμη και μοντέλα επιτυχημένα δεν έχω δει να κατεβαίνουν από κτίρια.

Σε ό,τι αφορά τα φίδια και πάλι εγώ δεν έχω κάνει ποτέ τέτοιου είδους φωτογράφιση. Δύο – τρία μοντέλα του εξωτερικού να έχουν φωτογραφηθεί με φίδια. Η παραγωγή της εκπομπής προσπαθεί να δείξει κάτι πιο ακραίο για ευνόητους λόγους. Είτε για να τρομάξει λίγο τις κοπέλες και να δημιουργήσει περισσότερη ένταση, είτε για λόγους τηλεθέασης».

Η Ισαβέλλα Δάρρα δεν δίστασε να αναφέρει και την κοπέλα που βλέπει για τελική νικήτρια. «Για εμένα φαβορί είναι η Κέισι. Όλες αυτές που έχουν μείνει στο παιχνίδι σήμερα, νομίζω ότι θα μπορούσαν με την κατάλληλη δουλειά να ασχοληθούν με το μόντελινγκ».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους κριτές, ενώ απάντησε πως δεν θα ήταν αρνητική στο να συμμετέχει ως κριτής, αλλά με τον δικό της τρόπο.

«Βεβαίως. Με τη Βίκυ και την Ηλιάνα έχουμε δουλέψει μαζί στο παρελθόν. Τις ξέρω και προσωπικά. Η Βίκυ βγάζει προς τα έξω τη μεγάλη εμπειρία της και θεωρώ ότι είναι πολύ σωστά όσα λέει στα κορίτσια. Αλλά και οι άλλοι τρεις κριτές θεωρώ ότι κάνουν σωστές παρατηρήσεις στα κορίτσια. Αυτό που θα ήθελα να είναι διαφορετικό είναι το πώς λέω ή πώς περνώ σε κάποιον αυτά που θέλω να του πω ή να του περάσω.

Και οι τέσσερις κριτές είναι καταξιωμένοι ο καθένας στον χώρο του και δεν αμφισβητώ ότι θέλουν να βοηθήσουν τα κορίτσια. Το πρόβλημα για μένα έχει να κάνει με την εκπομπή την ίδια. Είναι αλλιώς να σου μιλάει ένας σχεδιαστής ή φωτογράφος στον χώρο σου και αλλιώς να σου τα λέει δημόσια υπό τα βλέμματα όλων. Αυτό είναι που θα απέφευγα εγώ και δεν θα πήγαινα ποτέ σε τέτοια εκπομπή. Την έκθεση δηλαδή και με αυτόν τον τρόπο που γίνεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα