Λίγο πριν την κυκλοφορία: Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος του People με εξώφυλλο τον Νίκο Κοκλώνη

17:13 6/12/2019 - Πηγή: People

1 από 4Νίκος Κοκλώνης: Λίγο πριν αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη, όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα για το χριστουγεννιάτικο Celebrity Travel, o παρουσιαστής μιλάει για το Just the 2 of Us, το νέο του πρότζεκτ στο Open. Παράλληλα μοιράζεται με το People άγνωστες ιστορίες, μιλά για την εκπομπή που θα παρουσίαζε με τη Σάσα Σταμάτη

και την Κατερίνα Ζαρίφη, το αστρονομικό ποσό που κόστισε το πρώτο επεισόδιο του It’s Showtime αλλά και τον λόγο που τον οδήγησε να πιει ουίσκι στις 7.30 το πρωί.

2 από 4Πέννυ Μπαλτατζή: Τραγουδάει από τότε που θυμάται τον εαυτό της, κυνηγάει τα όνειρά της σαν να μην υπάρχει αύριο και αν πρέπει να τη χαρακτηρίσεις με δύο λέξεις, αυτές είναι «γεννημένη μαχήτρια». Η Πέννυ Μπαλτατζή περιγράφει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, τη συνεργασία με τον Φοίβο Δεληβοριά KAI τη σχέση με την ψυχικά ασθενή μητέρα της, ενώ εξομολογείται τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της τον δύο μηνών γιο της.

3 από 4 Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα: H γνωριμία, τα πρώτα ραντεβού, η συγκατοίκηση στο Μεταξουργείο, η κοινή καθημερινότητα, η επιθυμία για ένα παιδί, ο Γιώργος και η Γεωργία στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης – τον ενάμιση χρόνο ήδη παντρεμένοι με παπά και τρεις κουμπάρους.

Sponsored Ad

4 από 4Γιώργος Λιβάνης : Θα μπορούσες να τον χαρακτηρίσεις ως το next big thing της λαϊκής μουσικής βιομηχανίας. Με όπλο τις μουσικές του γνώσεις, το πείσμα και τη θέληση κατάφερε να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Ο νεαρός τραγουδιστής μιλάει για το ξεκίνημα της καριέρας του και την πρώτη του μεγάλη συνεργασία, ενώ εξομολογείται τι συνέβη τις δύο φορές που επιχείρησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στα ελληνικά talent shows.

Πάρτε μια μικρή γεύση για όλα όσα θα διαβάσετε αυτή την εβδομάδα στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα