The Crown: Το Netflix φαίνεται πως βρήκε την ηθοποιό που θα πάρει τη θέση της Κόλμαν ως Βασίλισσα Ελισάβετ

16:53 6/12/2019 - Πηγή: People

Το Harry Potter ήταν μια παραγωγή με έδρα τη Βρετανία, άρα η πλειοψηφία των ηθοποιών του καστ ήταν βρετανικής καταγωγής. Το The Crown είναι επίσης βρετανική παραγωγή, άρα φαντάζει λογική να υπάρχουν πολλά πρόσωπα που έχουν παίξει στο ένα και στο άλλο. Άλλωστε, οι περισσότεροι είναι εξαίρετοι, σαιξπηρικοί ηθοποιοί, επομένως μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις.

Στην τρίτη σεζόν που κυκλοφόρησε στις 17 Νοεμβρίου είδαμε για πρώτη φορά

την Ελένα Μπόναμ-Κάρτερ που έκανε την Μπελατρίξ Λεστρέιντζ στις ταινίες Harry Potter. Μια ακόμα ηθοποιός που μας έγινε γνωστή από αυτές τις ταινίες, θα μπει στο καστ της σειράς και μάλιστα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δεδομένης της επιτυχίας του Crown, η σειρά θα πάει τουλάχιστον μέχρι την 6η σεζόν, όταν και πιθανότατα θα τελειώσει η ιστορία. Η Ολίβια Κόλμαν που αντικατέστησε την Κλερ Φόι στο ρόλο της Ελισάβετ για την 3η και την 4η σεζόν, θα πρέπει κι αυτή να παραδώσει τη σκυτάλη σε μια ηθοποιό που θα ταιριάζει σε μια πιο γηραιά μορφή της Βασίλισσας.

Έτσι, λέγεται πως το Netflix κατέληξε στην επιλογή της Ιμέλντα Στόντον για το ρόλο στην 5η και στην 6η σεζόν. Η Στόντον έχει υποδυθεί την καθηγήτρια Ντολόρες Άμπριτζ στις ταινίες Harry Potter, ενώ την είδαμε και στο Downton Abbey ως Lady Bagshaw.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Crown, Netflix, Κόλμαν, Βασίλισσα Ελισάβετ,Crown, Netflix, kolman, vasilissa elisavet