Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο MVP συγχαίρει τον πρωταθλητή Στέφανο Τσιτσιπά

10:20 18/11/2019 - Πηγή: People

Ο ένας πριν 6 χρόνια βολόδερνε στα γήπεδα της Α2 και τα έβγαζε με δυσκολία πέρα με την οικογένειά του. Σήμερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους franchise players στο NBA, έχει μια ολόκληρη πολιτεία και περιοχή (Μίσιγκαν και Μιλγουόκι) να στηρίζονται πάνω του και έχει ήδη μια κατάκτηση MVP στο NBA. Ο δεύτερος μπορεί να μην έχει ένα δυνατό στόρι ανέλιξης όπως ο πρώτος,

αλλά κι αυτός ανέβηκε τα σκαλιά της επιτυχίας στο τένις χωρίς κανείς να το περιμένει. Κι έγινε από underdog φαβόρι. Γιάννης Αντετοκούνμπο και Στέφανος Τσιτσιπάς κατακτούν τον πλανήτη.

Η κατάκτηση του ATP από τον Έλληνα τενίστα δεν έφερε μόνο τα συγχαρητήρια από τους εν Ελλάδι κατοίκους. Παρακίνησε και συγκίνησε και τους Έλληνες του εξωτερικού. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο χαρούμενος γίνεται με οποιαδήποτε επιτυχία φέρει ελληνικό χρώμα και συνεχάρη με μια ανάρτηση τον Στέφανο Τσιτσιπα.

Με ένα λιτό, αλλά ουσιαστικό «Συνέχισε, μη σταματάς», ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε το δόγμα της επιτυχίας για τον εαυτό του και για τον Στέφανο. Η κατάκτηση της κορυφής είναι μια στιγμή. Η παραμονή εκεί θέλει διαρκή προσπάθεια.

View this post on Instagram

Συνέχισε μην σταματάς!! @stefanostsitsipas98

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on Nov 17, 2019 at 3:02pm PST

Αυτή η συμπάθεια κι εκτίμηση είναι αμοιβαία, μιας και λίγο αργότερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ένα live q&a στο κανάλι του στο Youtube και όταν ρωτήθηκε ποιος είναι ο αγαπημένος του αθλητής, απάντησε «Γιάννης Αντετοκούνμπο».


Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Αντετοκούνμπο, MVP, Στέφανο Τσιτσιπά,giannis antetokounbo, MVP, stefano tsitsipa