Αιχμηρή απάντηση των σκηνοθετών των Avengers στον Μάρτιν Σκορτσέζε: «Δεν του ανήκει το σινεμά»

10:20 18/11/2019 - Πηγή: People

Λέμε για τους ρεπόρτερ εδώ που μόλις παρουσιαστεί ένα θέμα που προκαλεί ίντριγκα, δεν σταματούν να το σκαλίζουν, αλλά είναι και στην Αμερική…Αναφερόμαστε στο ζήτημα των κατηγοριών του Μάρτιν Σκορτσέζε προς το σινεμά που εκπροσωπούν οι ταινίες της Marvel και γενικότερα αυτό το είδος filmmaking. Ο θρυλικός σκηνοθέτης έχει αναφερθεί τουλάχιστον 3 φορές το τελευταίο διάστημα στην εμπορική επιτυχία των ταινιών αυτών και τις αποσυνδέει από την ουσία του κινηματογράφου.

Η δημόσια συζήτηση για τις τοποθετήσεις

του Σκορτσέζε μαίνεται εδώ και καιρό, με πολλούς ηθοποιούς και ανθρώπους της βιομηχανίας να του απαντούν, χωρίς να τον αποδομούν ή να μηδενίζουν τις απόψεις του. Αντιθέτως, όλοι τονίζουν πως είναι ο Σκορτσέζε και έχει δικαίωμα σε αυτή την άποψη, ασχετώς αν συμφωνεί κανείς ή όχι. Επειδή όμως η υπόθεση παρατράβηξε και κάθε φορά η άποψη του εκφράζεται με πιο αιχμηρό τρόπο, ήρθαν οι άμεσα θιγόμενοι να απαντήσουν.

Ο λόγος για τους αδερφούς Τζόι και Άντονι Ρούσο, σκηνοθέτες των Avengers, που μίλησαν στο Hollywood Reporter για την δική τους άποψη περί του σινεμά.

«Στο κάτω κάτω της γραφής, το σινεμά είναι μια ταινία που φέρνει κοντά τους ανθρώπους και τους δίνει να μοιραστούν μια κοινή συναισθηματική εμπειρία. Το Endgame είναι μια ταινία με μια πρωτοφανή επίδραση στο κοινό ανά τον κόσμο, με τρόπο που τους οδήγησε να μοιραστούν την ιστορία και πώς την βίωσαν οι ίδιοι. Και τα συναισθήματα που ένιωσαν βλέποντας την. Ένας άλλος τρόπος για να το πούμε είναι πως το σινεμά δεν σας ανήκει, το σινεμά δεν μας ανήκει και το σινεμά δεν ανήκει στον Μάρτιν Σκορτσέζε»,

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αιχμηρή, Avengers, Μάρτιν Σκορτσέζε, Δεν,aichmiri, Avengers, martin skortseze, den