Άλλη μια φονική επίθεση με όπλο στις ΗΠΑ – 4 νεκροί και 6 τραυματίες στην Καλιφόρνια

09:20 18/11/2019 - Πηγή: People

Λίγα 24ωρα μετά την επίιθεση ενός 16χρονου στο σχολείο που πήγαινε, όπου σκότωσε δύο συμμαθητές του και αυτοπυροβολήθηκε πεθαίνοντας το πρωί της Κυριακής, έχουμε άλλη μια ένοπλη επίθεση στην Καλιφόρνια. Αυτή τη φορά δεν συνέβη σε σχολείο, αλλά σε σπίτι στο Φρέσνο, την ώρα που μια οικογένεια είχε συναθροιστεί για να δουν μαζί έναν αγώνα του NFL.

Σύμφωνα με τον Μπιλ Ντούλι, διοικητή της αστυνομίας της περιοχής, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν πρόκειται για έναν δολοφόνο ή παραπάνω. Και γράφουμε για δολοφόνο,

μιας και από τους πυροβολισμούς πέθαναν επί τόπου 3 άτομα, ενώ ακόμα ένας υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο. Παράλληλα, υπάρχουν ακόμα 6 τραυματίες, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τραυμάτα που δεν προκαλούν ανησυχία, όμως σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε για περαιτέρω εκτίμηση της κατάστασής τους.

Όπως αναφέρει το ανακοινωθέν της αστυνομίας, η επίθεση συνέβη στις 6 το απόγευμα της Κυριακής. Στο σπίτι βρίσκονταν πάνω από 30 άτομα, στην πλειοψηφία τους ασιατικής καταγωγής και ηλικίας από 25 μέχρι 35 ετών.

Και να σκεφτεί κανείς, ότι εκτός του περιστατικού στο σχολείο, την Κυριακή είχαμε νωρίτερα από αυτό το περιστατικό, ακόμα μια επίθεση με όπλο σε πάρτι, όπου βρέθηκε νεκρός ένας 20χρονος.

MASS CASUALTY UPDATE: Officers are going door-to-door looking for surveillance cameras and witnesses who might be able to provide information that could help them make an arrest pic.twitter.com/9jDbYhvT2L

— Marie Edinger KMPH (@MarieEdinger) November 18, 2019

Πηγή φωτογραφίας: Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα