Η Celine Dion και η Camila Morrone φοράνε το κοστούμι τους με εντελώς διαφορετικό τρόπο! Ποια σου αρέσει περισσότερο;

Όπως ήδη γνωρίζεις το κοστούμι είναι ένα σύνολο που φέτος αγαπάμε ιδιαίτερα και θα φορέσουμε ξανά και ξανά όλη τη σεζόν. Δύο stars μας δείχνουν δύο νέους τρόπους για να το φορέσουμε και να εντυπωσιάσουμε τους γύρω μας. Η Celine Dion και η Camila Morrone επιλέγουν 2 φρέσκους τρόπους για να υιοθετήσουν τη συγκεκριμένη τάση και καταφέρνουν να μας κερδίσουν και οι δύο!

@Celine Dion

H Celine Dion

πήγε σε event στη Νέα Υόρκη και έκλεψε τα βλέμματα πάνω της με το ιδιαίτερο κοστούμι της! Η ίδια κάνει τον τελευταίο καιρό πολλές δημόσιες εμφανίσεις και όλες είναι ιδιαίτερα προσεγμένες ως προς το στιλ τους.

The Look

H πασίγνωστη τραγουδίστρια επίλεξε ένα denim Ronald Van Der Kemp blazer και το συνδύασε με ριγέ τζιν καμπάνα και μια Wandler Luna zebra print τσάντα. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με διακριτικά κοσμήματα και ένα απλό μαύρο top.

© James Devaney / Getty Images / Ideal Image

@Camila Morrone

H Camila Morrone έφτασε στο studio του Jimmy Kimmel Live! με ένα παλ γκρι κοστούμι που μας άρεσε ιδιαίτερα, ήταν πολύ κομψό αλλά και νεανικό ταυτόχρονα.

The Look

Το παντελόνι ήταν σε φαρδιά γραμμή και σε στιλ ζιπ κιλότ και η ίδια το συνδύασε με ασορτί blazer, λευκό crop top και μια λευκή τσάντα. Η Camila ολοκλήρωσε το look της με μαύρα γυαλιά ηλίου, διακριτικά κοσμήματα και λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα με κορδόνια που έδεναν γύρω από τον αστράγαλο.

© BG017/Bauer-Griffin / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα: 10 fashionistas μας δείχνουν πώς να φορέσουμε φέτος το κοστούμι μας!- Δες ιδέες και υιοθέτησε κάποιες από αυτές στην καθημερινότητά σου

Τα ugly sweaters επέστρεψαν στη μόδα και θα φορεθούν και φέτος περισσότερο από ποτέ!- Εσύ θα επιλέξεις ένα για τις φετινές γιορτές;

Αυτά είναι τα 10 είδη μπότας που θα φορεθούν φέτος τον χειμώνα!- Θα τα λατρέψεις όλα και είναι οι πιο hot τάσεις της μόδας!

Keywords
Τυχαία Θέματα