Κατερίνη: Το σημείο που βρέθηκαν νεκρές η 17χρονη και η μητέρα της

17:51 17/11/2019 - Πηγή: People

Νεκρές εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί η 17χρονη Μαρία Ιωάννα Δεληγιάννη και η 45χρονη μητέρα της, που είχαν εξαφανιστεί από το σπίτι τους στις 8 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι σοροί τους εντοπίστηκαν σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης – Ελασσόνας.

Το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν φύγει από το σπίτι εντοπίστηκε από drone της αστυνομίας, που πέταξε πάνω από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο 26ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κατερίνης – Ελασσόνας από τη στιγμή

που κάτοικος εντόπισε τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Δείτε βίντεο από το σημείο:


Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής:

Σε εξέλιξη επιχείρηση #ανάσυρσης δύο γυναικών χωρίς τις αισθήσεις τους από χαράδρα στη Δ.Ε. Πέτρας στην Κατερίνη. Στο συμβάν επιχειρούν 20 #πυροσβέστες με 8 οχήματα από την Π.Υ. Κατερίνης, την Π.Υ. Λιτοχώρου και την 2η ΕΜΑΚ καθώς και η ΕΛ.ΑΣ. pic.twitter.com/JA04lX2npI

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) November 17, 2019

«Χάθηκε πολύτιμος χρόνος»

Με το που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, ο πρόεδρος στο Χαμόγελο του Παιδιού, μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”. «Μέσα μου με τρώει ένας θυμός και ένα γιατί. Γιατί όλη αυτή η κινητοποίηση δεν έγινε την πρώτη μέρα; Περιμέναμε 8 με 9 ημέρες με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος» είπε ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.

«Μπορεί το τραγικό συμβάν να συνέβαινε ακόμα και να υπήρχε έγκαιρη ενημέρωση, όμως εδώ χάθηκε χρόνος και ίσως τα θύματα να πέθαναν γι’ αυτό το λόγο. Έχουν γίνει και στο παρελθόν ανάλογα περιστατικά. Θυμάμαι περίπτωση με ένα παιδί που ήταν ζωντανό επί 8 ώρες και οι διαδικασίες ξεκίνησαν μετά από τρεις μέρες.», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα