Ελεονώρα Μελέτη: Ενοχλημένη με όσα είδε να γίνονται σε εκπομπές ελέω Τσικνοπέμπτης – Τι έγραψε με εμφανή δυσφορία

19:55 20/2/2020 - Πηγή: People

Σε μια εποχή που όλα τα γνωρίζουμε ως ανθρωπότητα και όσα δε γνωρίζουμε, είναι εύκολο να τα μάθουμε, η ελληνική τηλεόραση συνεχίζει να λειτουργεί με την ίδια λογική που λειτουργούσε πάντα. Σαν να μην άλλαξε τίποτα. Με σπατάλη υλικών για να ντυθούν 10 στολές ο καθένας, με τόσο πλαστικό και τόσα επιβλαβή υλικά στο όνομα της Αποκριάς και με τόσο κρέας στο όνομα της Τσικνοπέμπτης. Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να πει μερικά πράγματα για την τόση επίδειξη και σπατάλη.

Γνωρίζοντας

από πρώτο χέρι που θα καταλήξει όλο το κρέας που ψήθηκε σε κάποιες εκπομπές, αφού προς τιμήν της αναγνώρισε πως το έχει κάνει κι η ίδια στο τηλεοπτικό της παρελθόν, η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε με έντονη ενόχληση

Φρόντισε μάλιστα να ξεκαθαρίσει ότι δεν βάζει στην κουβέντα το ότι η ίδια είναι vegetarian και το γεγονός πως ο άνθρωπος οφείλει να μειώσει την κατανάλωση κρέατος για τον πλανήτη. Σχολιάζει το ότι κάποιοι θα πετάξουν φαγητό, ενώ κάποιοι άλλοι πεινάνε και όλο αυτό συμβαίνει στην τηλεόραση, σε ένα μέσο με τέτοιο εύρος.

«Την ώρα που κάθε άνθρωπος σε όλο τον κόσμο( εκτός από τον 3ο κόσμο βέβαια) πετάει γύρω στα 150 κιλά φαγητό κατά μέσο όρο, το χρόνο, σε όλες τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, έχουν ψηθεί κ χαραμιστεί, αμέτρητα κιλά κρέατος. Κ επειδή έχω κάνει και εγώ αυτά τα κλισεδάκια κατά το παρελθόν, όχι, δεν καταναλώνονται ούτε τα μισά από τεχνικούς κ δημοσιογράφους. Κ δεν σχολιάζω ως vegetarian αλλά ως άνθρωπος που έχει την τύχη να μπορεί να φάει με άνεση κάθε μέρα, την ώρα που κάποιοι πεινούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελεονώρα Μελέτη, Ενοχλημένη, Τσικνοπέμπτης –,eleonora meleti, enochlimeni, tsiknopebtis –