Ο Δημήτρης Γιαννέτος στο show του οίκου Maryling στο Μιλάνο δημιούργησε ένα από τα πιο ρομαντικά looks που έχετε δει τελευταία

Ο Δημήτρης Γιαννέτος είναι ο αγαπημένος μας hairstylist. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Los Angeles όπου επιμελείται τα looks διασημοτήτων μεταξύ των οποίων είναι η Maria Menounos και η Camila Cabello.

Σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση τα hairstyles και των δύο γίνονται θέμα συζήτησης και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ευτυχώς για εμάς αλλά και για τους θαυμαστές του hairstylists, είναι ιδιαίτερα ενεργός

στα social media. Αυτό σημαίνει πως φροντίζει να μας ενημερώνει για κάθε λεπτομέρεια με φωτογραφίες αλλά και stories από τα παρασκήνια.

Εκτός όμως από τις celebrities ο Γιαννέτος αγαπά πολύ και τη μόδα. Χθες λοιπόν βρέθηκε στο Μιλάνο (πραγματοποιείται η εβδομάδα μόδας) προκειμένου να δημιουργήσει τα hair looks στον οίκο Maryling για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020.

Και το αποτέλεσμα ήταν στ’ αλήθεια απίθανο. Οι πολύ μακριές πλεξούδες με τις baby bangs που δημιούργησε ήταν ρομαντικές και μεταμοντέρνες. Τα μοντέλα έμοιαζαν με πριγκίπισσες μιας άλλης εποχής. Οι πλεξούδες έφταναν μέχρι τη μέση και οι πολύ κοντές αφέλειες χάρισαν ένα τέλειο twist που θα δούμε παντού τους επόμενους μήνες.

Φυσικά αποκάλυψε όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια κι εμείς δεν έχουμε παρά να του δώσουμε συγχαρητήρια για την απίστευτη έμπνευση του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitri Giannetos (@dimitrishair) στις 19 Φεβ, 2020 στις 11:15 μμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitri Giannetos (@dimitrishair) στις 19 Φεβ, 2020 στις 6:42 πμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Η Sharon Osbourne άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της μετά από δύο δεκαετίες και έγινε αγνώριστη

Η nail artist της Lizzo αποκάλυψε τα βερνίκια νυχιών που χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το απίθανο σοκολατένιο μανικιούρ στα BRIT Awards

Keywords
Τυχαία Θέματα