Έλενα Χριστοπούλου: Δεν θα τα βάψει και μαύρα χωρίς GNTM – Ήδη έχει σχεδιασμένο το τηλεοπτικό της μέλλον

18:33 20/2/2020 - Πηγή: People

Αν έπρεπε πριν μερικούς μήνες να ποντάρουμε σε ένα πρόσωπο του GNTM που θα γινόταν τόσο περιζήτητο και θα απασχολούσε τόσο πολύ για το τι θα κάνει, η Έλενα Χριστοπούλου δεν θα ερχόταν πρώτη. Σίγουρα θα ήταν στην τριάδα, αλλά όχι πρώτη. Καιρός φέρνει τα λάχανα όμως και να σου που τώρα καθόμαστε και συζητάμε για το τι θα γίνει με την θέση της στο ριάλιτι και τι θα κάνει η ίδια.

Όπως ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου στο Ευτυχείτε, η Έλενα Χριστοπούλου δεν θα βάλει και πλερέζες μετά την

δήλωση της Βίκυς Καγιά ότι δεν θα βρίσκεται στο επόμενο GNTM από τη στιγμή που είναι στον ΣΚΑΪ και το My Style Rocks 3. Άλλωστε, στο κανάλι του Φαλήρου δεν την πήραν για «μια χρήση», ως αναλώσιμη. Την οραματίζονται σε πράγματα που θέλουν να κάνουν κι αυτό δεν αφορά μόνο το My Style.

Βίκυ Καγιά για Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν θα τη δούμε στο GNTM, γιατί έχει πάει σε άλλη εκπομπή»

Το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου λοιπόν αναφέρει πως του χρόνου η Έλενα Χριστοπούλου θα έχει βέβαιη θέση και πάλι στον τέταρτο κύκλο του παιχνιδιού μόδας, αλλά θα έχει και μια δική της εκπομπή, πάλι σχετική με τη μόδα. Η συγκεκριμένη εκπομπή θα γίνει στο πρώτο μισό της σεζόν που δεν θα υπάρχει My Style και στο Ευτυχείτε είπαν πως το στυλ της θα είναι παρόμοι με το Shopping Star, όπου βρίσκεται η Καγιά. Κάτι που αν ισχύσει, δίνει την εξήγηση στην απάντηση της Βίκυς ως προς τη Χριστοπούλου.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα