Face essence: Το προϊόν που πρέπει να πάρει θέση στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης

Για τη σωστή ρουτίνα καθημερινής περιποίησης σας έχουμε πει πολλά. Ο τρόπος που φροντίζετε την επιδερμίδα σας αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε είναι πολύ σημαντικά αφού όλα αποτυπώνονται στην όψη σας. 

Αυτό σημαίνει πως αν θέλετε μια λαμπερή επιδερμίδα που παραμένει δροσερή και νεανική θα πρέπει να είστε συνεπείς. Ο καθαρισμός είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Συνεχίζετε με τον ορό, την αντηλιακή σας κρέμα και την ενυδατική. Η τονωτική λοσιόν είναι εξίσου σημαντική μιας

και αφαιρεί τυχόν υπολείμματα προϊόντων μακιγιάζ αλλά και ρύπων.

Οι ειδικοί όμως τον τελευταίο καιρό κάνουν λόγο και για ένα ακόμη πολύ σημαντικό προϊόν που πρέπει να πάρει σημαντική θέση στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης asap. Πρόκειται για το face essence. Είναι μια φόρμουλα που αγαπούν πολύ οι Κορεάτισσες. 

Τι είναι όμως το face essence: Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζετε πως δεν έχει να κάνει με την τονωτική λοσιόν. Το essence στην ουσία είναι το primer της ενυδάτωσης. Έχει τις ίδιες ιδιότητες με τον ορό και βοηθά τα προϊόντα ενυδάτωσης να εισχωρούν πιο εύκολα και αποτελεσματικά στην επιδερμίδα. Τα δραστικά συστατικά που περιέχει στη σύνθεση του ενισχύουν τη δράση των υπόλοιπων προϊόντων περιποίησης.

Πως πρέπει να το χρησιμοποιείτε: Απλώνετε μικρή ποσότητα στις παλάμες σας και το εφαρμόζετε πιέζοντας πολύ απαλά το πρόσωπο.

Εμείς σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει.

bareMinerals Poreless Exfoliating Essence: Πρόκειται για ένα προϊόν με απολεπιστική ιδιότητα. Ανοίγει τους πόρους ενώ χάρη στα προβιοτικά που περιέχει στη σύνθεση του ισορροπεί τη λιπαρότητα.

La Mer Brilliance Brightening Essence: Ένα πολυτελές προϊόν που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και απίθανη λάμψη. Η υφή του θυμίζει serum και απλώνεται με ιδιαίτερη ευκολία. Χάρη στο εμβληματικό συστατικό Miracle Broth τα επίπεδα της υγρασίας στην επιδερμίδα παραμένουν υψηλά όλη την ημέρα.

Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Essence: Κατάλληλο για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες. Χάρη στο γλυκολικό οξύ που περιέχει απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ανοίγει τους πόρους και χαρίζει έξτρα λάμψη.

Laura Mercier Pure Canvas Power Primer Supercharged Essence: Απαλό και με υφή γαλακτώματος είναι ότι καλύτερο πριν από την εφαρμογή του φον ντε τεν ή της ενυδατικής κρέμα με χρώμα. Είναι κατάλληλο για εσάς που δεν αγαπάτε πολύ το primer.

Κεντρική photo: Nur Photo/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

DIY: Δημιουργήστε το πιο κομψό Parisian make up look σε 5′ λεπτά (video)

Η Sharon Osbourne άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της μετά από δύο δεκαετίες και έγινε αγνώριστη

Keywords
Τυχαία Θέματα