Διέρρευσε το όνομα ενός εκ των πρωταγωνιστών της σειράς Lord of the Rings του Amazon

18:28 5/9/2019 - Πηγή: People

Μετά από ενάμιση χρόνο που οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες για τη σειρά Lord of the Rings που θα κάνει το Amazon, έχουμε μπει σε ένα στάδιο κατά το οποίο θα πρέπει να αρχίσουν να ανακοινώνονται το καστ, οι σκηνοθέτες και οι συντελεστές στην διάρκεια της παραγωγής.

Άλλωστε, το Amazon έχει υπογράψει συμβόλαιο πως η σειρά θα είναι

έτοιμη για κυκλοφορία το αργότερο στις αρχές του 2021. Αυτό σημαίνει πως από το 2020 θα πρέπει να έχουν βρεθεί όλοι οι συντελεστές και να αρχίσουν τα γυρίσματα στο πρώτο κιόλας εξάμηνο.

Σήμερα, έχουμε το πρώτο όνομα του καστ που ανακοίνωσε σε αποκλειστική του είδηση το Variety. Πρόκειται για τον Γουίλ Πόλτερ, έναν Βρετανό ηθοποιό με πολύ αυξημένες μετοχές και με συμμετοχές στα Revenant, Το Χρονικό της Νάρνια, Maze Runner, War Machine, ενώ ο κόσμος έστρεψε το βλέμμα του σε αυτόν μετά το επεισόδιο του Black Mirror: Bandersnatch. Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και η ταινία Midsommar του Άρι Άστερ όπου πρωταγωνιστεί.

Όπως γράφει το Variety, ο Πόλτερ θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα τον ακριβή του ρόλο. Οι δύο βασικοί σεναριογράφοι, Τζ. Ντ. Πέιν και Πάτρικ ΜακΚέι, με την ομάδα τους, δεν έχουν αφήσει να διαρρεύσει καμία πληροφορία για τους χαρακτήρες που θα δούμε στη σειρά.

‘Lord of The Rings’ Series at Amazon Casts Will Poulter (EXCLUSIVE) https://t.co/1lVIdT3l4a

— Variety (@Variety) September 4, 2019

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το Amazon τους έχει κλειδωμένους σε αίθουσα-θησαυροφυλάκιο όταν δουλεύουν, ενώ μόλις φεύγουν, κλειδώνει τα σενάρια σε κανονικό θησαυροφυλάκιο.

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά για τη σειρά. Το πλάνο του Amazon είναι για πέντε σεζόν, ενώ η πλοκή θα διαδραματίζεται στην Δεύτερη Εποχή (στις ταινίες ήταν η Τρίτη Εποχή), στη χώρα του Νούμενορ, εκεί που ζούσαν οι Αθάνατοι Άνθρωποι, απ΄όπου κατάγεται ο Άραγκορν.

Keywords
Τυχαία Θέματα