Ράιαν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι μόλις έκαναν μια δωρεά εκατομμυρίων σε παιδιά που ξέχασε το επίσημο κράτος

15:25 5/9/2019 - Πηγή: People

Ράιαν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι ετοιμάζονται για να υποδεχτούν το τρίτο τους παιδί, όμως οι σκέψεις τους είναι παράλληλα και στα παιδιά που δεν είχαν την τύχη να γεννηθούν σε μια οικογένεια που τους παρέχει ασφάλεια και την ευκαιρία να ονειρευτούν.

Εδώ και δύο χρόνια στα σύνορα της Αμερικής τα παιδιά χωρίζονται από τους γονείς τους. Τον τελευταίο χρόνο αυτό έχει γίνει πιο έντονο από ποτέ.

Ευτυχώς τα αντανακλαστικά των κοινωνιών είναι άμεσα και φτιάχτηκαν αρκετοί οργανισμοί για να μπορέσουν να προσφέρουν μια βοήθεια στους ανθρώπους που μένουν ξαφνικά μόνοι τους.

Αυτοί οι οργανισμοί χρειάζονται τη βοήθεια όσων έχουν τα μεγάλα πορτοφόλια.

Η Λάιβλι και ο Ρέινολντς θέλησαν να επιστρέψουν πίσω μερικά από τα χρήματα που έχουν πάρει από τις δουλειές τους και ανακοίνωσαν ότι θα δωρίσουν από 1 εκατομμύριο δολάρια σε δύο οργανώσεις που η δράση τους επικεντρώνεται σε ανηλίκους.

Πρόκειται για το NAACP Legal Defense and Educational Fund στη Νέα Υόρκη και το Κέντρο Νεότητας για τα Δικαιώματα των Παιδιών των Προσφύγων στο Σικάγο.

«Τα τελευταία χρόνια έχει διευρυνθεί η οπτική μας και συνειδητοποιήσαμε πως πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να προσφέρουμε συμπόνια και έλεος στον κόσμο» αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.

Αυτή η κίνηση έρχεται να δείξει για άλλη μια φορά πως οι δυο τους είναι ο θησαυρός του Χόλιγουντ και η δημόσια εικόνα τους αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα