Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του People και κερδίστε διήμερη διαμονή στο Hilton Athens

18:28 5/9/2019 - Πηγή: People

Super Gift! Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και μπείτε στην κλήρωση για το δώρο που σας προσφέρει το PEOPLE που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή μαζί με το ΕΘΝΟΣ .

Κάντε like στη φωτογραφία που ανεβάσαμε στο Instagram για να διεκδικήσετε μία διήμερη διαμονή που θα σας μείνει αξέχαστη στο Hilton Athens.

Το πολυτελές ξενοδοχείο

Hilton Athens προσφέρει για ένα ζευγάρι διαμονή για 2 ημέρες (Σάββατο και Κυριακή) κατόπιν διαθεσιμότητας, μαζί με 2 ποτά στο Rooftop Galaxy Bar and Restaurant και ένα Sushi dinner.  Συγκεκριμένα ο νικητής θα διανυκτερεύσει σε Εxecutive δωμάτιο, το οποίο διαθέτει πρόσβαση στο Executive lounge, με επιπλέον  παροχές όπως, ιδιωτικό check-in, πρωινό με θέα στην Ακρόπολη (continental breakfast), καθώς και σνακ – αναψυκτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπως και πλήρης πρόσβαση στο Hiltonia Spa (εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, γυμναστήριο). O διαγωνισμός διεξάγεται αποκλειστικά από το περιοδικό People. Το Hilton Αθηνών δε φέρει καμία ευθύνη σχετικά με τη διαδικασία διεξαγωγής αυτού.

Για να μπείτε στην κλήρωση πατήστε στην παρακάτω ανάρτηση στο Instagram και:

1. Κάντε like στη φωτογραφία

2. Κάντε follow το @peoplegreece

3. Κάντε follow το @ethnosnewspaper

Οι νικήτες θα ανακοινωθούν την 14η Σεπτεμβρίου!

View this post on Instagram

Super Gift! Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και μπείτε στην κλήρωση για το δώρο που σας προσφέρει το PEOPLE που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή μαζί με το ΕΘΝΟΣ Το πολυτελές ξενοδοχείο Hilton Athens προσφέρει για ένα ζευγάρι διαμονή για 2 ημέρες (Σάββατο και Κυριακή) κατόπιν διαθεσιμότητας, μαζί με 2 ποτά στο Rooftop Galaxy Bar and Restaurant και ένα Sushi dinner. Συγκεκριμένα ο νικητής θα διανυκτερεύσει σε Εxecutive δωμάτιο, το οποίο διαθέτει πρόσβαση στο Executive lounge, με επιπλέον παροχές όπως, ιδιωτικό check-in, πρωινό με θέα στην Ακρόπολη (continental breakfast), καθώς και σνακ – αναψυκτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπως και πλήρης πρόσβαση στο Hiltonia Spa (εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, γυμναστήριο). O διαγωνισμός διεξάγεται αποκλειστικά από το περιοδικό People. Το Hilton Αθηνών δε φέρει καμία ευθύνη σχετικά με τη διαδικασία διεξαγωγής αυτού Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και μπείτε στην κλήρωση: 1. Κάντε like στη φωτογραφία 2. Κάντε follow το @peoplegreece 3. Κάντε follow το @ethnosnewspaper Οι νικήτες θα ανακοινωθούν την 14η Σεπτεμβρίου @hiltonathens #hiltonathens #peoplegreece

A post shared by People Greece (@peoplegreece) on Sep 5, 2019 at 6:00am PDT

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Στο Μαρούσι Αττικής σήμερα, 5/9/2019, η εταιρεία με την επωνυμία «OLIVE MEDIA A.E.» (εφεξής «ΕΤΑΙΡΕΙΑ»), η οποία εδρεύει στην Καλαμάτα, με υποκατάστημα στο Μαρούσι Αττικής, επί της Φραγκοκλησιάς 7, όπως νόμιμα εκπροσωπείται, διοργανώνει διαγωνισμό για τους επισκέπτες/αναγνώστες της ιστοσελίδας www.peoplegreece.com στο instagram. Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «ΟΡΟΙ») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στον διαγωνισμό κάθε ενδιαφερόμενου και της ανάδειξης νικητών στο πλαίσιο αυτού.  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους. Η τυχόν μεταβολή των όρων θα πραγματοποιείται κατόπιν προηγούμενης ανακοίνωσης στον οικείο διαδικτυακό τόπο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ www.peoplegreece.com ή/και στο facebook ή/και στο instagram ή/και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της επιλογής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα.  

1. Δικαίωμα συμμετοχής. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, διαθέτουν δημόσιο προσωπικό λογαριασμό στο instagram και ακολουθούν τη σελίδα PeopleGreece. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού και θα μπορεί να κερδίσει το δώρο. Για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δυνάμει του παρόντος όρου, νόμιμος δικαιούχος οιουδήποτε δικαιώματος που προβλέπεται ρητά (π.χ. συμμετοχής στην κλήρωση, δώρου σε περίπτωση ανάδειξης) είναι μόνον ο χρήστης – επισκέπτης που θα πραγματοποιήσει τις ενέργειες που απαιτούνται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.  Προχωρώντας στην ανωτέρω ενέργεια, o ενδιαφερόμενος ρητά αποδέχεται τους Όρους Χρήσης του διαδικτυακού τόπου  www.peoplegreece.com

2. Αποκλειόμενα πρόσωπα. Οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, των δωροθετών καθώς και όσοι συνδέονται με αυτούς με συγγένεια έως και β΄ βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών, δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.

3. Περιγραφή του Διαγωνισμού: Η έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό επιτυγχάνεται εφόσον ο χρήστης/συμμετέχων κάνει 1) like στην φωτογραφία, 2) follow στον λογαριασμό Instagram του @peoplegreece και 3) follow στον λογαριασμό του @ethosnewspaper. Ενεργώντας κατά τα ανωτέρω περιγραφόμενα, ο επισκέπτης αποδέχεται τους παρόντες όρους διαγωνισμού και λαμβάνει αυτομάτως συμμετοχή στην κλήρωση. Σχόλια με κακόβουλο ή προσβλητικό περιεχόμενο θα αφαιρούνται και οι υποβάλλοντες αυτά θα αποκλείονται από την κλήρωση.

4. Αντικείμενο Διαγωνισμού: Τo δώρο που προκηρύσσετε είναι δωρεάν διαμονή για 2 ημέρες (Σάββατο και Κυριακή) για ένα ζευγάρι στο πολυτελές ξενοδοχείο Athens Hilton –  κατόπιν διαθεσιμότητας, μαζί με 2 ποτά στο rooftop του ξενοδοχείου (Galaxy bar) και ένα Sushi dinner.  Συγκεκριμένα ο νικητης θα διαμείνει σε Εxecutive δωμάτιο με πρόσβαση στο Executive lounge, το οποίο προσφέρει παροχές όπως, ιδιωτικό check-in, πρωινό με θέα στην Ακρόπολη (continental breakfast), καθώς και σνακ – αναψυκτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπως και πλήρης πρόσβαση στο Hiltonia Spa (εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, γυμναστήριο). 

 5. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό και ανάδειξη νικητών : Η συμμετοχή στην κλήρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τα ανωτέρω από τις 5/9/2019 & ώρα 14.00 έως τις 14/9/2019 & ώρα 24.00.  Ο νικητής του διαγωνισμού θα αναδεχθεί με κλήρωση.  

6. Τόπος χρόνος και διαδικασία ανάδειξης νικητή του διαγωνισμού:  Ο δικαιούχος θα αναδειχθεί έπειτα από ηλεκτρονική κλήρωση την Δευτέρα 16/9/2019   στα γραφεία της Εταιρείας.

7. Φύση Διαγωνισμού:  Τα δώρα του διαγωνισμού είναι ήδη προκαθορισμένα και συγκεκριμένα, και αποκλείεται η μεταβίβαση η ανταλλαγή ή η εξαργύρωσή τους. Σε περίπτωση που δεν προκύπτει ταυτοπροσωπία του προσώπου – χρήστη του λογαριασμού στο instagram μέσω της οποίας υπεβλήθη η συμμετοχή και του φυσικού προσώπου που διεκδικεί το δώρο του διαγωνισμού, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου.

8. Ειδοποίηση νικητών. Ο νικητης θα ειδοποιηθεί  μέσω direct message στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, και θα πρέπει να αποστείλει, μέσω direct message στο instagram του peoplegreece.com, το ονοματεπώνυμό του, τη διεύθυνσή του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η επικοινωνία εγκαίρως με νικητή για οποιονδήποτε λόγο, ο νικητής θα χάσει κάθε δικαίωμα επί του δώρου και το δώρο θα μείνει αδιάθετο.Σε περίπτωση άρνησης αποστολής των στοιχείων που θα ζητηθούν από την Εταιρεία, από νικητή, για οποιοδήποτε λόγο, ή σε περίπτωση που δεν προκύπτει ταυτοπροσωπία μεταξύ του λογαριασμού μέσω του οποίου έλαβε συμμετοχή στη δημόσια προσφορά ο χρήστης – επισκέπτης και του φυσικού προσώπου που διεκδικεί το δώροκαι εάν ο νικητής δεν αποδεχθεί το δώρο, μέχρι και  15/10/2019, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου. 

9 Παραλαβή δώρου. Τα ονόματα και τα λοιπά στοιχεία των νικητών θα δοθούν από την διοργανώτρια Εταιρεία, στους δωροθέτες οι οποία θα αναλάβουν την διεκπεραίωση και την αποστολή των δώρων στους νικητές.

10. Τύχη δώρου σε περίπτωση κλήρωσης αποκλειόμενου προσώπου. Στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων εργάζεται στις εταιρείες της παραγράφου 2, ή είναι συγγενικό του πρόσωπο έως και β΄ βαθμού και ανακηρυχθεί νικητής, ή σε περίπτωση που αναδειχθεί νικητής ανήλικο πρόσωπο, το δώρο θα μείνει αδιάθετο.

11. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει πλήρως την ιδιωτικότητα των χρηστών/συμμετεχόντων στο διαγωνισμό και την ασφάλεια των δεδομένων τους, σε πλήρη εναρμόνιση με την κείμενη ευρωπαϊκή (Ευρωπαϊκός Κανονισμός για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων 2016/679) και εθνική νομοθεσία. Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών/συμμετεχόντων θα διατηρηθούν από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ για όσο χρονικά διάστημα απαιτείται για την εκτέλεση της παρούσας σύμβασης και για την παραλαβή του δώρου από το νικητή. Τα δεδομένα των χρηστών/ συμμετεχόντων εκτός του νικητή, διαγράφονται άμεσα με το πέρας του διαγωνισμού και δεν χρησιμοποιούνται για περαιτέρω επεξεργασία. Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων των χρηστών/ συμμετεχόντων μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (www.peoplegreece.com ).

12. Περιορισμός ευθύνης εταιρείας. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν, για λόγους που βρίσκονται έξω από την σφαίρα του ελέγχου της  τα διατηρούμενα αρχεία της αλλοιωθούν ή καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς. Ρητώς δηλώνεται και αναγνωρίζεται ανεπιφύλακτα από τους συμμετέχοντες στον παρόντα διαγωνισμό πως η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ουδεμία ευθύνη έχει για οποιαδήποτε πλημμέλεια/ζημία/διαφέρον/εμπλοκή/ανωμαλία τυχόν προκύψει από το δώρο που κερδίσουν. Τα οποιαδήποτε έξοδα σχετίζονται με την παραλαβή του δώρου βαραίνουν αποκλειστικά τους νικητές.

13. Δημοσιότητα όρων διαγωνισμού: Oι όροι του παρόντος Διαγωνισμού θα είναι αναρτημένοι εντός άρθρου που θα αναφέρεται στο διαγωνισμό, στην ιστοσελίδα www.peoplegreece.com καθ’ όλη την διάρκεια του διαγωνισμού.

14. Επιφύλαξη δικαιώματος τροποποίησης. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, να παρατείνει ή να συντομεύει τη διάρκειά του Διαγωνισμού και χωρίς προειδοποίηση.

Instafeed

Keywords
Τυχαία Θέματα