Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλάει για το πώς βιώνει την ηλικία των 50: Είναι η καλύτερη φάση της ζωής μου

16:06 5/9/2019 - Πηγή: People

Δεν είναι κάποιο κρυφό μυστικό. Εδώ κι ένα χρόνο η Τζένιφερ Λόπεζ το φωνάζει, το διατυμπανίζει, το δείχνει σε κάθε της εμφάνιση. Σωματικά και ψυχολογικά είναι στην καλύτερη περίοδο που έχει βρεθεί στην ενήλικη ζωή της. Ποιος να το πίστευε αυτό για μια γυναίκα που πριν λίγους μήνες έγινε 50 ετών;

Η ίδια και ο σύζυγός της Άλεξ Ροντρίγκεζ πάντως το περίμεναν και το πίστευαν. Ο ARod την έβαλε σε μια διαδικασία έντονης εκγύμνασης, η JLo ανταποκρίθηκε

και τώρα μπορεί να κάνει με άνεση τα γυρίσματα σε μια ταινία που ως stripper κάνει pole dancing.

Σήμερα, μπορεί να μιλάει με περηφάνια για όσα έχει πετύχει σε σωματικό επίπεδο. Έτσι, σε συνέντευξη της στο περιοδικό ES, η Τζένιφερ Λόπεζ δίνει το δικό της μότο ζωής στις γυναίκες που νιώθουν ότι μετά τα 50 δεν θα έχουν ζωή.

«Αν περίμενα ότι θα κάνω κάτι τέτοιο στα 50 μου; Δεν περίμενα ότι θα σταματήσω, αλλά δεν φανταζόμουν κι ότι θα είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Έχουμε μπει σε μια διαδικασία εμείς οι γυναίκες να σκεφτόμαστε ότι σε αυτή την ηλικία τα πάντα τελειώνουν.

Η αλήθεια όμως απέχει πολύ απ΄αυτή τη σκέψη. Νιώθω τον εαυτό μου να μεγαλώνει και να γίνεται κάθε χρόνο καλύτερος κι αυτό είναι συναρπαστικό. Αυτή η βιομηχανία δεν είναι για τους λιπόψυχους – κατατρώει τους ανθρώπους. Πρέπει να έχεις πολύ γερό στομάχι για να επιβιώσεις όσα χρόνια έχω επιβιώσει εγώ».

View this post on Instagram

St.Tropez 2019

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Sep 3, 2019 at 10:01am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα