Stop the press! Βρήκαμε το καλύτερο μολύβι για φυσικά γεμάτα και καλοσχηματισμένα φρύδια

Ζηλεύετε όσο τίποτα τα φρύδια της Cara Delevingne, της Lily Collins και της Taylor Hill; Θα θέλατε να έχετε γεννηθεί με φυσικά γεμάτα, καλοσχηματισμένα τόξα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι γεγονός; Βγάζατε στο παρελθόν τα φρύδια σας με μανία για να αποκτήσετε μία λεπτή γραμμή (δεν σας κατηγορούμε, ήταν τάση στα 90s και στα 00s) και πλέον δεν σας έχει μείνει ούτε τρίχα για δείγμα;

Αν απαντήσατε ναι έστω και σε ένα από τα παραπάνω, είστε στο σωστό μέρος. Γιατί εμείς εδώ στο beauty

department του InStyle έχουμε μία μίνι εμμονή με τα φρύδια και τεστάρουμε όλα τα προϊόντα της αγοράς, με σκοπό να ανακαλύψουμε το καλύτερο. Guess what, το βρήκαμε και θα μοιραστούμε το μυστικό μαζί σας.

Το νέο holy grail προϊόν μας είναι το Precisely, my brow pencil της Benefit Cosmetics, aka του brand που ειδικεύεται στο μακιγιάζ φρυδιών.

Γιατί ξεχωρίζει; Πρόκειται για ένα μολύβι φρυδιών με πολύ λεπτή μύτη, η οποία επιτρέπει τον σχεδιασμό γραμμών που μοιάζουν με πραγματικές τριχούλες. Επιπλέον, περιέχει υπέρ συμπυκνωμένες χρωστικές, οπότε με ένα πέρασμα έχετε εντυπωσιακό αποτέλεσμα χωρίς ιδιαίτερη πίεση, ενώ η αδιάβροχη σύνθεσή του εξασφαλίζει πολύ μεγάλη διάρκεια.

Με το μολύβι αυτό μπορείτε να κάνετε τα φρύδια σας να δείχνουν πιο έντονα, να γεμίσετε τυχόν κενά ή απλά να τονίσετε λίγο τα τόξα σας χωρίς να φαίνεται ότι έχετε προσθέσει προϊόν.

Διατίθεται σε 12 αποχρώσεις, οπότε αποκλείεται να μην βρείτε την ιδανική για εσάς. Τα ανοιχτόχρωμα φρύδια καλύπτονται πλήρως με τις αποχρώσεις 1, 2, 2.5 και cool grey, οι καστανές με τις αποχρώσεις 3, 3.5, 3.75, 4, 4.5, οι μελαχρινές με τις 5, 6 και cool grey, οι κοκκινομάλλες με το 2,75 και φυσικά όλες μπορούν να βρουν καταφύγιο στην αγκαλιά του cool grey αν θέλουν κάτι πιο ουδέτερο.

Τρία fun facts για το αγαπημένο μας μολύβι φρυδιών

Fun fact 1: Ένα Precisely, my brow pencil πωλείται κάθε 5 δευτερόλεπτα ανά τον κόσμο.

Fun fact 2: καθημερινά παράγονται περίπου 50.000 Precisely, my brow pencil.

Fun fact 3: Αν βάλουμε στη σειρά όλα τα Precisely, my brow pencil που έχουν πουληθεί από τότε που κυκλοφόρησε, μπορούμε να κάνουμε το γύρω του Σαν Φρανσίσκο 26 φορές.

Το Precisely, my brow pencil της Benefit Cosmetics θα το βρεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα καταστήματα Sephora, στο www.sephora.gr και στο Sephora Mobile App.

Κάνε follow τα @sephoragreece και την @benefitcosmeticsgreece στα social media για να μάθεις όλα τα νέα και να συμμετέχεις σε πολλούς διαγωνισμούς που κληρώνουν μοναδικά δώρα ομορφιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤο μόνο tip που πρέπει να ξέρετε για να μην ξαναπάρετε λάθος απόχρωση foundation

Keywords
Τυχαία Θέματα