GNTM 2: Τα spoiler συμφωνούν ότι αυτή είναι η τελική τριάδα του διαγωνισμού

16:50 17/11/2019 - Πηγή: People

Όσο πλησιάζουμε στον μεγάλο τελικό του GNTM 2, όλο και περισσότερα τα spoilers που κυκλοφορούν για την τελική τριάδα. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του ριάλιτι show ταξίδεψε αυτή την εβδομάδα στο Μιλάνο για τα γυρίσματα του ημιτελικού παρέα με πέντε κοπέλες. Οι κοπέλες αυτές, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, είναι: η Κάτια, η Μαρία, η Άννα Μαρία, η Κέισι και η Χαρά.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», η τελική τριάδα αποτελείται από τις Κέισι Μίζιου, Κάτια Ταραμπάνκο και Άννα Μαρία Ηλιάδου. Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ

της, «Δεν ξέρουμε αν αυτή είναι η τελική τριπλέτα. Όμως όσο τα κορίτσια είναι στο Μιλάνο, ήδη έχει αποχωρήσει μια κοπέλα. Η παραγωγή ζήτησε από τα εδώ άτομα να ετοιμάσουν βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από αυτά τα τρία κορίτσια. Το Σάββατο θα γυρίσουν στην Ελλάδα».

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», ο Παναγιώτης Χατζηδάκης προχώρησε στις δικές του αποκαλύψεις για την τελική τριάδα του GNTM 2: και σ’ αυτή βρίσκουμε ξανά τις Κάτια, Άννα Μαρία και Κέισι. Ο Χατζηδάκης αποκάλυψε ότι η τελική τριάδα έχει ήδη βγει, ότι στις 4 βρέθηκε και η Μαρία, η οποία ωστόσο αποχώρησε – μέσα προφανώς στα 24ωρα που έγινε γνωστό από την έτερη εκπομπή ότι είχαν μείνει 4 κορίτσια στο Μιλάνο, μετά την αποχώρηση της Χαράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα