Stranger Things: Το trailer της 4ης σεζόν «έριξε τη βόμβα» με τον χαρακτήρα που νομίζαμε πως είχε πεθάνει

11:36 15/2/2020 - Πηγή: People

Τελευταία σκηνή της τρίτης σεζόν του Stranger Things. Κάπου στα βάθη της Σιβηρίας, σε ένα γκουλάγκ στην Καμτσάτκα, οι Ρώσοι κρατάνε σε ένα κελί ένα από τα σκυλιά του Demogorgon. Ανοίγουν το κελί του και το οδηγούν με το λουρί σε μια τύποις αρένα με σκοπό να σκοτώσει έναν Αμερικάνο. Η σεζόν ολοκληρώνεται εκεί.

Λίγο νωρίτερα έχουμε δει την παρέα του Χόκινς να χωρίζει και να ακολουθεί ο καθένας μια διαφορετική πορεία, με τον θάνατο του Τζιμ Χόπερ να τους έχει διαλύσει. Μόνο που ο Τζίμ Χόπερ, εν αγνοία τους, δεν έχει πεθάνει.

Στο teaser trailer της 4ης

σεζόν που κυκλοφόρησε την Παρασκευή, το Netflix αποφάσισε να λύσει την απορία του κοινού πολύ γρήγορα κι έτσι είδαμε κατευθείαν τον Τζιμ Χόπερ να φτυαρίζει στο χιόνι του στρατοπέδου συγκέντρωσης που βρίσκεται, με το μουστάκι και τη χαίτη του να έχουν εξαφανιστεί, αλλά το κοφτερό του βλέμμα να μην έχει αλλάξει.

Μένει να μας λυθεί και το μυστήριο για το πώς κατάφερε να μην πεθάνει στο ραδιενεργό δωμάτιο, καθώς στεκόταν μπροστά στην πύλη τη στιγμή που η Τζόις γύριζε τα κλειδιά για να την κλείσει και να σωθούν από τον Demogorgon.

Keywords
Τυχαία Θέματα