GNTM 2: Αποχώρησε η Ελευθερία Καρναβά – Το πανηγύρισαν οι FF

09:54 19/11/2019 - Πηγή: People

Το GNTM 2 έχει περάσει στην διαδικασία που λέγεται «ας μην κρυβόμαστε πια». Κι αυτή η διαδικασία οδηγεί σε μια ειλικρινή έκφραση των συναισθημάτων των κοριτσιών. Ένα τρανό παράδειγμα είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, όπου η αποχώρηση της Ελευθερίας έφερε τα πανηγύρια από την 3άδα των FF.

Ας δούμε με τη σειρά όσα έγιναν όμως. Πρώτα, είχαμε τη δοκιμασία επιβράβευσης, εκεί όπου παιζόταν το πλεονέκτημα για την δοκιμασία αποχώρησης. Οι κοπέλες του GNTM 2 βρέθηκαν στο εστιατόριο του Πάνου Ιωαννίδη και κλήθηκαν να κάνουν τα telemarketing

girls σε διαφήμιση βγαλμένη από τη δεκαετία του ’50 και με μια προσέγγιση πολύ αμερικάνικη.


Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν για ακόμα μια φορά νικήτρια και πήρε το πλεονέκτημα να καθορίσει τι θα γίνει στη δοκιμασία αποχώρησης. Κέρδισε επίσης κι ένα δείπνο για δύο και δεν δυσκολεύτηκε να διαλέξει το ταίρι της. Ήταν η Ασημίνα. Το πόσο γρήγορα την διάλεξε μπορεί να ήταν αναμενόμενο για τις άλλες κοπέλες, όμως σίγουρα δεν πρέπει να ήχησε πολύ καλά στην Άννα.


Κατά την δοκιμασία της αποχώρησης, οι κοπέλες κλήθηκαν να ποζάρουν μέσα σε μια κουζίνα φορώντας ρούχα με δαντέλα και κάνοντας μια συγκεκριμένη δουλειά. Άλλη θα καθάριζε ένα ψάρι, άλλη πατάτες. Η Κάτια με το πλεονέκτημα μοίρασε τα καθήκοντα στις συμπαίκτριές της.

Έδωσε όμως και το ντεσαβαντάζ στην Ελευθερία Καρναβά, μια κίνηση που κατέδειξε ότι την θεωρεί εύκολο στόχο στο GNTM 2 και έβλεπε πως αν είναι υποψήφια, δύσκολα θα τη γλιτώσει.

Η Ίλντα ήταν αυτή που γνώρισε την αποθέωση περισσότερο απ΄όλες από τον Σκουλό, τη Ζενεβιέβ και τη Χριστοπούλου.


Για την υψηλότερη θέση και τη φωτογραφία της εβδομάδας, η Ίλντα με την Άννα ήταν αυτές που επέλεξε η Βίκυ Καγιά, αλλά στο τέλος ήταν η Άννα που κέρδισε ουσιαστικά τη δοκιμασία. Φυσικά δεν παρέλειψε να δείξει ειρωνική διάθεση προς την Ίλντα στις κάμερες.


Στις χαμηλότερες θέσεις των προτιμήσεων των κριτών βρέθηκαν η Κέισι, η Ασημίνα και η Ελευθερία. Η παρουσία της πρώτης ήταν μια έκπληξη για τη Βίκυ Καγιά. Εν τέλει όμως η Ελευθερία ήταν αυτή που αποχώρησε. Κάτια, Ασημίνα και Άννα αντάλλασσαν αγκαλιές πανηγυρισμού ενόσω η Ελευθερία έκλαιγε και την αγκάλιαζαν οι φίλες της. Ιδιαίτερη προσοχή στην Κωνσταντίνα που δεν έχει δέσει ακόμα με τις FF, αλλά είναι και σαν ξένο σώμα για τις υπόλοιπες.


Keywords
Τυχαία Θέματα
GNTM 2, Αποχώρησε, Ελευθερία Καρναβά –,GNTM 2, apochorise, eleftheria karnava –