Υπάρχει τελικά λόγος να κάνετε gel pedicure; Οι ειδικοί απαντούν

Μέχρι τώρα γνωρίζατε την τεχνική του gel στο μανικιούρ. Οι περισσότερες από εσάς μάλιστα ζητάτε από τη nail artist να δημιουργήσει μακριά ή και πιο κοντά νύχια χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο υλικό.

Ναι, αν δεν έχετε φυσικά υπέροχα νύχια σας καταλαβαίνουμε αλλά σας έχουμε πει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με όλα όσα πρέπει να προσέχετε και να ακολουθείτε. Δεν επιτρέπεται να έχετε gel για μεγάλο χρονικό διάστημα αφού έχει την ιδιότητα να αποδυναμώνει τα φυσικά τα οποία στη συνέχεια χρειάζονται

μεγάλη φροντίδα.

Και τώρα έρχεται ένα ακόμη trend. Πρόκειται για το gel pedicure το οποίο λέγεται πως θα κάνει θραύση το καλοκαίρι που όλες σας θα εμφανιστείτε με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα αλλά και τα σανδάλια στις διακοπές σας. Ναι διαρκεί πολύ και είναι άψογο ενώ παράλληλα μπορεί να σας σώσει σε περίπτωση που κάποιο από τα νύχια τω ποδιών σας θεωρείται πως δεν είναι τέλειο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 100PRO/백프로네일/강남네일/신논현네일 (@100pro___) στις 20 Ιούν, 2019 στις 5:55 πμ PDT

Τι λένε όμως οι ειδικοί; Οι περισσότεροι είναι θετικοί μιας και είναι πρακτικό ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η διαδικασία είναι ίδια με εκείνη του gel στα χέρια. Απλώνουν το υλικό (gel), φτιάχνουν το σχήμα, τοποθετούν τα νύχια στη UV λάμπα και τέλος περνούν το βερνίκι ή δημιουργούν το nail art. Φυσικά, μόνο ο επαγγελματίας μπορεί να δημιουργήσει το gel pedicure. Μην το προσπαθήσετε μόνες στο σπίτι.

Πόσο διαρκεί: Το gel pedi διαρκεί μία εβδομάδα περισσότερο από εκείνο στα χέρια. Αυτό σημαίνει πως για ένα μήνα τουλάχιστον θα είναι σε άψογη κατάσταση ανάλογα πάντα με τις δραστηριότητες σας όπως για παράδειγμα κολύμπι, επιλογή παπουτσιών και άσκηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manicure, Buffalo Grove, IL (@perfect_glare) στις 10 Μάρ, 2020 στις 6:24 μμ PDT

Είναι ασφαλές; Αρχικά θα πρέπει να είστε σίγουρες για το nail salon που θα επιλέξετε να επισκεφτείτε. Επίσης βεβαιωθείτε πως η μανικιουρίστ χρησιμοποιεί LED και όχι UV λάμπα.

Πόσο δύσκολο είναι να αφαιρεθεί; Η μανικιουρίστ θα χρειαστεί περίπου 10 λεπτά για να το αφαιρέσει. Θα πρέπει και σ’ αυτό το σημείο να σας τονίσουμε πως είναι καλό να επισκεφτείτε τη μανικιουρίστ και όχι να προσπαθήσετε μόνες σας.

Διαβάστε ακόμη:

Αν χρησιμοποιείτε ψαλίδι για τις βλεφαρίδες πρέπει να προσέξετε κάποιες συγκεκριμένες λεπτομέρειες

H Selena Gomez έκοψε τα μαλλιά της και είναι ίδια η Ρέιτσελ από τα “Φιλαράκια”

Keywords
Τυχαία Θέματα