8 χρόνια μετά το τέλος του Gossip Girl οι σχεδιαστές επαναφέρουν την αγαπημένη τάση της Blair

Το Gossip Girl υπήρξε αγαπημένη σειρά πολλών γυναικών και όλοι είχαμε θαυμάσει το υπέροχο στιλ της Blair Waldorf αλλά και της Serena van der Woodsen. Τα δύο κορίτσια που ήταν οι πρωταγωνίστριες της σειράς φορούσαν συχνά σχολικές στολές και υιοθετούσαν ένα preppy style που γρήγορα έγινε διάσημο παγκοσμίως.

8 χρόνια μετά το τέλος της σειράς η αγαπημένη τάση της Blair και της Serena επανέρχεται με πολλούς σχεδιαστές να τη λανσάρουν στις νέες

τους κολεξιόν.

O oίκος Preen by Thornton Bregazzi λάνσαρε ψηλόμεσα άνετα παντελόνια με πουκάμισα με μεγάλους γιακάδες και καρό γραβάτες.

Ο οίκος Lacoste συνδύασε πλισέ φούστες με καρό πουκάμισα και καζάκες δημιουργώντας μοναδικά σύνολα που μπορείς να υιοθετήσεις εύκολα και στο γραφείο.

Ο σχεδιαστής Thom Browne δημιούργησε τα πιο ωραία ανδρόγυνα looks που θυμίζουν πάρα πολύ σχολικές στολές.

Ο οίκος Prada δημιούργησε μίντι φούστες με σκισίματα και διαφάνειες που συνδύασε με πουλοβεράκια, πουκάμισα, ζακέτες και άνετα blazer. Οι γραβάτες είναι ένα αξεσουάρ που είδαμε σε πολλά fashion shows και θα τις φορέσουμε πολύ όλο το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα του 2020/ 2021.

Ο οίκος Dior δημιούργησε μίντι και μίνι καρό φούστες που ανυπομονούμε να φορέσουμε τις επόμενες σεζόν. Σε αυτό το look η σχεδιάστρια του οίκου συνδύασε τη φούστα με καρό πουλοβεράκι, πουκάμισο και γραβάτα. Το συγκεκριμένο look αποκτάει ακόμα περισσότερο στιλ όταν συνδυάζεται με combat boots και αλυσίδα στον λαιμό.

Στο δεύτερο look του οίκου Dior είδαμε ασπρόμαυτη καρό φούστα με καζάκα και καλτσάκια από δίχτυ. Τα καλτσάκια που φτάνουν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο θα τα φορέσουμε επίσης πολύ όλη την άνοιξη αλλά και το ερχόμενο φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμα: H πασίγνωστη influencer Julia Engel μας δείχνει τα αγαπημένα της σύνολα για την άνοιξη του 2020!

To αγαπημένο trend της άνοιξης αποτελείται…από πολλά κρόσια και θα το λατρέψεις όσο κανένα άλλο…

H μόδα που αγαπάνε οι σχεδιαστές αυτή την άνοιξη επιστρέφει από τα παλιά…

Keywords
Τυχαία Θέματα