Co-ords: Το trend που έχει ήδη γίνει viral σε Ευρώπη και Αμερική! (+Tips για να το ακολουθήσεις κι εσύ)

Τα co-ords κυριάρχησαν τον χειμώνα που μας πέρασε και πολλές fashionistas λάτρεψαν τη συγκεκριμένη τάση! Τι είναι τα co-ords; Πρόκειται για μπλούζες και παντελόνια ή μπλούζες και φούστες που φοριούνται σαν σετ και ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους γιατί είναι στην ίδια απόχρωση ή έχουν τα ίδια prints.

Φέτος την άνοιξη η συγκεκριμένη τάση θα είναι από τις πιο δημοφιλείς με πολλές influencers να λανσάρουν δικές τους σειρές με ρούχα που περιλαμβάνουν co-ords σύνολα.

Η Danielle Bernstein κυκλοφόρησε

τη νέα της κολεξιόν για το δικό της brand που περιλαμβάνει αρκετά ρούχα που φοριούνται ως σετ.

Tip! Η γνωστή influencer επίλεξε ένα print που θα φορεθεί πολύ όλη την άνοιξη του 2020 και δεν είναι άλλο από το cow print.

To δεύτερο outfit που δημοσίευσε η Danielle είναι σε θαλασσί απόχρωση με παλ ρίγες.

H Aimee Song συνεργάζεται με το γνωστό brand Revolve, και η νέα κολεξιόν περιλαμβάνει φούστες και tops που φοριούνται ως σετ και είναι φανταστικά. Η ίδια λάνσαρε αρκετά σχέδια σε παλ τόνους, όπως κίτρινο, μοβ, πράσινο και θαλασσί.

H Chiara Ferragni λάνσαρε και αυτή με τη σειρά της ρούχα που φοριούνται ως σετ και συγκεκριμένα crop blazer με βερμούδες και σορτς που δίνουν στιλ σε κάθε σου εμφάνιση. Η γνωστή fashionista προτίμησε με τη σειρά της τις πιο ανοιχτές παλ αποχρώσεις.

Στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας είδαμε πολλές γυναίκες με στιλ που υιοθέτησαν τη συγκεκριμένη τάση και ξεχώρισαν με τις στιλιστικές τους επιλογές. Δες παρακάτω μερικά από τα looks που ξεχωρίσαμε. Εσύ ποια απόχρωση θα προτιμήσεις αυτή την άνοιξη;

Η Aimee Song με φλοράλ σύνολο.

Διαβάστε ακόμα: H πασίγνωστη influencer Julia Engel μας δείχνει τα αγαπημένα της σύνολα για την άνοιξη του 2020!

To αγαπημένο trend της άνοιξης αποτελείται…από πολλά κρόσια και θα το λατρέψεις όσο κανένα άλλο…

H μόδα που αγαπάνε οι σχεδιαστές αυτή την άνοιξη επιστρέφει από τα παλιά…

Keywords
Τυχαία Θέματα