Η Jennifer Lopez υιοθέτησε δύο απίθανα nail looks σε μία μέρα -Ποιο θα αντιγράψετε τώρα;

H Jennifer Lopez έχει μεγάλη αδυναμία στα εξεζητημένα μανικιούρ και σε κάθε της εμφάνιση υιοθετεί ένα look που συζητιέται πολύ και φυσικά κάνει το γύρο του διαδικτύου. Άλλωστε ο προσωπικός της nail artist Tom Bachic είναι πάντα στο πλάι της ώστε να δημιουργήσει υπέροχα σχέδια πότε εμπνευσμένα από τον αγαπημένο οίκο της JLo, Versace

και πότε από τις τελευταίες τάσεις που είδαμε στις πασαρέλες.

Φυσικά δεν λείπουν και οι φορές που επιλέγει ένα μανικιούρ πιο minimal αλλά πάντα glam αφού η celebrity αγαπάει πολύ τις λάμψεις. Δεν είναι τυχαίο πως το σήμα κατατεθέν της, όσο αφορά το μακιγιάζ, είναι το highlighter και τα γυαλιστερά χείλη.

Χθες όμως το τερμάτισε αφού μέσα σε μία ημέρα υιοθέτησε δύο διαφορετικά μανικιούρ. Και τα δύο συγκλονιστικά και super ανοιξιάτικα. Το πρώτο σας το αποκαλύψαμε αμέσως αφού ο Tom Bachic το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πρόκειται για ένα πράσινο neon που είναι μεγάλο trend της σεζόν και θα το δούμε πολύ τους επόμενους μήνες. Η αλήθεια είναι πως έδειχνε ακόμη πιο εντυπωσιακό στα μακριά νύχια της Lopez αλλά εμείς έχουμε να σας πούμε πως ταιριάζει και στα κοντά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα