Τα δύο προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ μαζί που θα παραμείνουν μόνιμα στο νεσεσέρ σας

Αν έπρεπε να έχετε δύο μόνο προϊόντα μακιγιάζ στο νεσεσέρ σας καθημερινά αυτά θα ήταν μια πούδρα που χαρίζει διακριτική λάμψη και ένα προϊόν για τα χείλη που προσφέρει ενυδάτωση και χρώμα που διαρκούν.

Εμείς έχουμε να σας προτείνουμε εκείνα που έχουν γίνει η νέα μας εμμονή. Ένα balm και μια πούδρα που περιποιούνται την επιδερμίδα και παράλληλα αφήνουν τέλειο φινίρισμα.

Πρόκειται για το  Comfort Lip Balm και την Radiant Complexion Compact Powder των εργαστηρίων  Embryolisse που συμβιβάζουν τα ασυμβίβαστα: εμποτίζουν

με χρωστικές ένα συμπύκνωμα περιποίησης και ενυδάτωσης χωρίς να μειώνουν ούτε στο ελάχιστο, την άνεση ή το άψογο μακιγιάζ.

Το lip balm έχει τη μορφή μολυβιού jumbo που σας βοηθά να το απλώσετε με ακρίβεια. Παράλληλα χάρη στα συστατικά του θρέφει και ενυδατώνει τα χείλη. Πιο συγκεκριμένα, οι σπόροι από το τροπικό φυτό castor oil δίνουν ένα έλαιο πλούσιο σε λιπαρά οξέα το οποίο ενυδατώνει, προστατεύει και ενδυναμώνει τους ιστούς.

Το Cotton Butter, με προέλευση από κάψουλες σπόρου βαμβακιού με  Ωμέγα 6 που περιποιείται το περίγραμμα των χειλιών και αντιοξειδωτική Βιταμίνη Ε που  προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλει στη διατήρηση ενός λείου, νεανικού στόματος.

Απαλό και κρεμώδες, το Comfort Lip Balm τελειοποιεί και αναζωογονεί τα χείλη. Βαθιά ενυδατικό, προσκολλάται πάνω τους σαν δεύτερο δέρμα, απαλύνοντας άμεσα και γεμίζοντάς τα, αφήνοντας συγχρόνως ένα σατινέ, λαμπερό φιλμ. Τα χείλη γίνονται σφριγηλά και λεία και το χαμόγελο ακτινοβολεί.

Η Radiant Complexion Compact Powder, με τη σειρά της είναι ελαφριά και απαλή πούδρα σε compact μορφή που προσφέρει μια φυσική λάμψη με μία κίνηση. Χαρίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα ενώ οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες δείχνουν λιγότερο έντονες. Τα συστατικά που περιέχει βοηθούν την κυτταρική ανανέωση και προλαμβάνουν την αφυδάτωση της επιδερμίδας. Με μοναδική απόχρωση που προσαρμόζεται σχεδόν σε όλους τους τόνους της επιδερμίδας και σας βοηθά να δημιουργήσετε το το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Διαβάστε ακόμη:

H Selena Gomez έκοψε τα μαλλιά της και είναι ίδια η Ρέιτσελ από τα “Φιλαράκια”

Το μυστικό που πρέπει να γνωρίζετε αν θέλετε να αποκτήσετε τα τέλεια, κόκκινα και ματ χείλη της Lucy Boynton

Keywords
Τυχαία Θέματα