“Βόμβα” από την Ιωαννίδου για την αποχώρηση της από το GNTM: “Με αποθέωσε ο κύριος Σκουλός και το κόψανε αυτό το σχόλιο”!

Η Εύη Ιωαννίδου ήταν η σημερινή καλεσμένη στο Πρω1νό και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη μας. Όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model και έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για την αποχώρηση της από το ριάλιτι μόδας, αποκάλυψε πως υπάρχουν ερωτήματα για τον λόγο που έφυγε. Μάλιστα, ανέφερε πως απέσπασε τέσσερα θετικά

σχόλια από τους κριτές και το δικό του Δημήτρη Σκουλού που ουσιαστικά την αποθέωνε, κόπηκε στο μοντάζ.

“Δεν περίμενα να βγει η Καζαριάν, ήθελα από την αρχή την Εβελίνα. Ήθελα πάρα πολύ να είμαι η νικήτρια και το πίστευτα. (…) Δεν ξέρω αν είναι πάντα καλό να βγαίνεις πρώτη, πάντως υπάρχει ένα ερωτηματικό δίπλα στο γιατί δεν έφτασα στον τελικό. Δεν το έχω μάθει ακόμα, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα μαθευτεί. Είχα τέσσερα θετικά σχόλια από τους κριτές, με αποθέωσε ο κύριος Σκουλός και το κόψανε αυτό το σχόλιο, δεν το είδαμε ποτέ! Μου είχε πει ότι η φωτογραφία μου ήταν καταπληκτική και ότι ανέδειξα απίστευτα το ρούχο, το πρόσωπο μου ήταν τέλειο. (…) Είχε αργήσει πάρα πολύ να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα, οπότε εκεί εμένα κάτι δεν μου άρεσε. Έφυγα χωρίς να ξέρω τον λόγο!”, εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Χώρισαν Καινούργιου-Αναστασόπουλος; Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram και διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα