Ο Αλέξης Γεωργούλης στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar!

Φαίνεται πως η Τετάρτη (16/01) ήταν ημέρα επαγγελματικών συμφωνιών για τον Αλέξη Γεωργούλη, καθώς “έδωσε” τα χέρια για δύο δουλειές.

Όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός θα είναι ο πρωταγωνιστής στην παράσταση “Ζητείται Ψεύτης”, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Μάρτιο. Μάλιστα, σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στο νέο του επαγγελματικό βήμα: “Όταν είχα ακούσει το στόρι με την παράσταση ήμουν στην Αγγλία. Άκουσα πως έψαχναν αντικαταστάτη για να μην αφήσουν και τον κόσμο χωρίς δουλειά. Σκεφτόμουν ποιος θα μπορούσε και κάποια στιγμή είδα και εγώ τον εαυτό μου σε αυτό.

Όταν μου έγινε η πρόταση ήταν σαν να κούμπωσε κάτι. Σαν να άκουσαν τη σκέψη μου. Έχω πέντε χρόνια να ανέβω στο θεατρικό σανίδι. Δεν το φοβάμαι, μου λείπει μάλλον. Είπα να μην ασχοληθώ καθόλου με τα κουτσομπολιά όλης αυτής της ιστορίας και να το δω σαν μια δουλειά που ξεκινάει από την αρχή”.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως θα τον δούμε και στον ΑΝΤ1, χωρίς βέβαια να δίνει περισσότερες πληροφορίες: “Επιστρέφω και τηλεοπτικά στον ΑΝΤ1. Δεν ξέρω αν ισχύει ότι θα είμαι κριτής στο Your Face Sounds Familiar. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα όμως”.

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρω1νό και ο Άρης Καβατζίκης και η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψαν πως ο ηθοποιός συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του YFSF. Η Φαίη βέβαια, έσπευσε να τονίσει πως οι δικές της πληροφορίες λένε ότι δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο – επίσημο ακόμη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Ευθύμης Ζησάκης μιλάει ανοιχτά για το Toc Toc: “Είχα την τύχη ή την ατυχία τους δαίμονές μου να τους ζήσω 100% στη δουλειά”!

Keywords
Τυχαία Θέματα