Τα ωραιότερα nail trends της χρονιάς περιλαμβάνουν ένα αρχαιοελληνικό σχέδιο

Τα nail trends του 2019 είναι ιδιαίτερα και εμπνευσμένα. Οι ειδικοί είχαν έμπνευση και μας χάρισαν μερικά από τα ωραιότερα σχέδια των τελευταίων σεζόν. Ανάμεσα τους μάλιστα βρίσκεται και ένα αρχαιοελληνικό. Πρόκειται για τον μαίανδρο ή αλλιώς Greek key με το οποίο μάλιστα αντικατέστησαν το κλασικό french mani!

Οι nail experts στα παρασκήνια των shows για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 δημιούργησαν μια σειρά από υπέροχα nail

looks αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι το ταλέντο τους είναι ανεξάντλητο. Ετοιμαστείτε λοιπόν να τολμήσετε αφού θα πρέπει να ξεφύγετε από τα απλά και τα συνηθισμένα. Ρίξτε μια ματιά στα ωραιότερα για να καταλάβετε τι εννοούμε:

CD Nails: Είναι ένα holographoc look που απ’ ότι καταλαβαίνετε θυμίζει την επιφάνεια του compact disc το οποίο δεν βρίσκεται πλέον στην επικαιρότητα αλλά παίρνει την εκδίκηση του μέσα από το nail art.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Washick (@jessicawashick) στις 12 Δεκ, 2018 στις 2:30 μμ PST

Matchy Matchy: Στο show της Kate Spade τα νύχια έχουν το ίδιο σχέδιο με το ύφασμα των δημιουργιών της. Είναι κάτι παρόμοιο με τον συνδυασμό του χρώματος στα μαλλιά με το outfit. Όλα φέτος είναι ασορτί δηλαδή.

Pop Art: Ο Picasso συνήθως είχε τεράστιες επιφάνειες για να δημιουργήσει τα αριστουργήματα του. Η nail artist Hang Nguyen πάλι έχει μια πολύ μικρότερη αλλά τα καταφέρνει τέλεια αφού αποτυπώνει στα νύχια μικροσκοπικά έργα τέχνης.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit) στις 15 Ιαν, 2019 στις 7:34 πμ PST

Μαίανδρος: Στο tip του νυχιού που έχει διάφανη βάση οι nail artists δημιούργησαν έναν μαίανδρο χρησιμοποιώντας μαύρο βερνίκι. Απλά υπέροχο.

Διάφανο: Καθαρά ακρυλικά νύχια που θυμίζουν ημιτελές μανικιούρ τα οποία αν αποκτήσουν ένα απαλό ροζ χρώμα είναι ιδιαίτερα. Μας θυμίζουν το look των Kardashian αλλά πάμε πάσο αφού είναι trend.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAILS by MEI (@nailsbymei) στις 22 Δεκ, 2018 στις 4:15 μμ PST

Glitter: Εμπνευσμένο από τα χρώματα του Γαλαξία είναι κατάλληλα για όσες θέλουν πραγματικά να εντυπωσιάσουν.

Ταρταρούγα: Είναι παρούσα και τη φετινή σεζόν και μάλιστα ακόμα πιο εντυπωσιακή και λαμπερή. Είναι τέλεια σε κοντά νύχια και εκεί μάλιστα οφείλεται και το #tortiesfrshorties!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATIE MASTERS (@nailthoughts) στις 13 Ιαν, 2019 στις 7:30 πμ PST

Μεταλλικό Mani: Το είδαμε στον Οίκο Rodarte και πολύ μας άρεσε γιατί μπορεί να αποκτήσει μια ρομαντική διάσταση παρά την ένταση της υφής του.

Διαβάστε ακόμη:

Τα τρία βήματα που θα σας χαρίσουν την τέλεια βάση του μακιγιάζ

Ο κανόνας περιποίησης της επιδερμίδας που πρέπει να τηρείτε κάθε βράδυ

Keywords
Τυχαία Θέματα