Οι make up artists σας προτείνουν τον ευκολότερο τρόπο εφαρμογής του φον ντε τεν

Έχετε ξοδέψει άπειρες ώρες μπροστά από τον υπολογιστή διαβάζοντας ή βλέποντας tutorial για τη σωστή εφαρμογή του φον ντε τεν. Έχετε επίσης εφοδιαστεί με τα ειδικά πινέλα και σφουγγαράκια ώστε να πετύχετε επαγγελματικό αποτέλεσμα. Κάποιες τα έχετε καταφέρει τέλεια και κάποιες άλλες είστε ακόμα στην προσπάθεια.

Οι make up artists όμως που σας αγαπούν και το έχουν αποδείξει τώρα προτείνουν να μην παιδεύεστε άλλο γατί δεν υπάρχει λόγος. Σας συμβουλεύουν να ακολουθήσετε την εύκολη οδό και να απλώσετε το φον ντε τεν με τον παλιό, καλό και παραδοσιακό τρόπο. Δηλαδή με τα χέρια. Απλά και χωρίς

να χρειαστεί να παρακολουθήσετε σεμινάρια ώστε να πετύχετε μια σωστή βάση το πρωί.

Μάλιστα εξηγούν γιατί είναι ο πιο αποτελεσματικός και σωστός τρόπος.

Αν δεν είστε make up experts το πιθανότερο είναι να μην μπορείτε να ελέγξετε την ποσότητα φον ντε τεν που βρίσκεται στο πινέλο με αποτέλεσμα να απλώνετε υπερβολική ποσότητα. Τότε το look είναι βαρύ και τα προϊόντα μακιγιάζ που ακολουθούν δεν στρώνουν σωστά. Όσο αφορά το σφουγγαράκι μπορεί να γίνει επικίνδυνο για την επιδερμίδα αφού έχει την τάση να συγκεντρώνει βακτήρια, που σημαίνει ότι αν δεν το πλένετε συχνά και με τον σωστό τρόπο υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν ερεθισμοί.

Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν είναι τα χέρια. Επειδή το φον ντε τεν ζεσταίνεται κατά την τριβή πριν την εφαρμογή απλώνεται ευκολότερα και γίνεται ένα με το δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι το αποτέλεσμα είναι φυσικό και τέλειο. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την απαραίτητη ποσότητα, ποτέ λιγότερη ή περισσότερη.

Ο σωστός τρόπος είναι να απλώσετε μικρή ποσότητα στο πάνω μέρος του αριστερού σας χεριού σας (αν είστε δεξιόχειρ) και να παίρνετε λίγη κάθε φορά με τα δάχτυλα (δείκτη και μέσο) του δεξιού σας. Ξεκινάτε την εφαρμογή από το κέντρο του προσώπου με φορά προς τα έξω. Το θέμα είναι να απλώσετε τόσο καλά το προϊόν ώστε να μην είναι πλέον ορατό. Αν θέλετε να καλύψετε μικρές ατέλειες εφαρμόζετε στα σημεία που χρειάζεται ταμπονάροντας και πάλι με τα δάχτυλα.

Διαβάστε ακόμη:

Χαρίστε στα μάτια σας καθημερινά μια δόση νεότητας

Αυτό το hair look ποια θα το υιοθετήσει άραγε;

Keywords
Τυχαία Θέματα