Tα street looks που ξεχωρίσαμε στην Ανδρική Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο

Όταν μιλάμε για Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο δεν γίνεται να πααλείψουμε τα street looks που είδαμε και μας εντυπωσίασαν. Το στιλ στους δρόμους αυτής της πόλης είναι πάντα ιδιαίτερο και εκκεντρικό. Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η Ανδρική Εβδομάδα Μόδας και στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις τα looks που ξεχωρίσαμε στους δρόμους αυτής της μητρόπολης της μόδας.

Τα κοστούμια, τα blazer και τα μπεζ παλτό κυριάρχησαν, ενώ επίσης είδαμε άνδρες και γυναίκες με ιδιαίτερα jackets και puffy

coats. To styling των Λονδρέζων είναι ιδιαίτερα εκκεντρικό αλλά συνήθως επιλέγουν ατημέλητο look στα μαλλιά, ενώ οι γυναίκες δεν βάφονται ιδιαίτερα και επιλέγουν ένα πιο φυσικό look.

Η Victoria Beckham έκανε την εμφάνισή της στην ανδρική Εβδομάδα Μόδας και συγκεκριμένα φόρεσε γκρι κοστούμι που συνδύασε με ροζ μπλούζα με βολάν στον γιακά και εντυπωσιακά oversized γυαλιά ηλίου.

μπεζ και το καφέ παλτό ήταν αυτά που κυριάρχησαν στους δρόμους του Λονδίνου και οι fashionistas τα συνδύασαν με διάφορους τρόπους που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας.

Τα looks που είδαμε ήταν κυρίως casual και πολλές γυναίκες και άνδρες πήγαν στην Εβδομάδα Μόδας ακόμα και με φόρμες, κολάν, τζιν και αθλητικά παπούτσια.

Δες μερικά από τα street looks που ξεχωρίσαμε.

Διαβάστε ακόμα: Η Chiara Ferragni φόρεσε το jacket που έγινε viral σε λίγα λεπτά

Keywords
Τυχαία Θέματα