Ο Ευθύμης Ζησάκης μιλάει ανοιχτά για το Toc Toc: “Είχα την τύχη ή την ατυχία τους δαίμονές μου να τους ζήσω 100% στη δουλειά”!

Ντόρος είχε ξεσπάσει μετά την απομάκρυνση του Ευθύμη Ζησάκη από την παράσταση Toc Toc. Αυτή είναι η τρίτη δουλειά που ο ηθοποιός για δικούς του προσωπικούς λόγους απομακρύνεται, λόγω ασυνέπειας σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των συνεργατών του.

Αν και ο ηθοποιός δήλωσε πως έκανε πρόβες για την εν λόγω παράσταση, το Toc Toc παιζόταν ήδη στο θέατρο με πρωταγωνιστή τον Νίκο Πολυδερόπουλο. Στη συνέχεια

ακολούθησαν σχόλια από τον Κώστα Σπυρόπουλο, αλλά και η απάντηση του Ευθύμη Ζησάκη.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο “The 2Night Show” – η συνέντευξη θα προβληθεί απόψε στον ΑΝΤ1- και μίλησε ανοιχτά για το Toc Toc: “Δικαίως είμαι το κόκκινο πανί. Έχω φτάσει λίγο μετά τα 30 και έχω μπει στη διαδικασία να σκεφτώ πολύ σοβαρά κάποια πράγματα. Εκτίθεμαι και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το θετικό και το αρνητικό. Ήρθε η στιγμή να δεχτώ το αρνητικό. Όχι άδικα. Δίκαια. Ο καθένας έχει τους δαίμονές του. Εγώ είχα την τύχη ή την ατυχία τους δαίμονές μου να τους ζήσω 100% στη δουλειά. Στο Instagram μπορεί να μου έρχονται κάθε μέρα 100 μηνύματα που μου λένε Ευθύμη είμαστε μαζί σου! Αλλά γιατί; Εγώ θα δεχτώ τα πυρά και τις συνέπειες. Έφτασα στο πικ της καριέρας μου και λίγο τα μπουρδούκλωσα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ο αντικαταστάτης του Μάρκου Σεφερλή στο “Ζητείται Ψεύτης”-Οι πρώτες δηλώσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα