Βίκυ Καγιά: Αγκαλιά με τον γιο της σε ερημική παραλία – Φωτογραφίες

Στη Μύκονο βρίσκονται εδώ και μέρες η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς και χαίρονται τις διακοπές τους μαζί με τα παιδιά τους! Το νησί των Ανέμων αποτελεί έναν από τους προορισμούς που το ζευγάρι επισκέπτεται κάθε χρόνο, μιας και του έχει μεγάλη αδυναμία.

Η Βίκυ Καγιά περίμενε πώς και πώς τη στιγμή που θα ξεκινούσαν οι διακοπές της, αφού η σεζόν που πέρασε ήταν απαιτητική και δύσκολη για την

ίδια, καθώς έκανε μια μεγάλη επαγγελματική αλλαγή. Η παρουσιάστρια και μοντέλο αποφάσισε να κλείσει το κεφάλαιο της συνεργασίας της με το STAR έπειτα από επτά χρόνια.

Η ίδια μπορεί να δέχτηκε προτάσεις απ’ άλλους σταθμούς, ωστόσο προτίμησε να κάνει ένα διάλειμμα και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, μιας και καμία από αυτές δεν ένιωθε ότι της ταιριάζει. Έτσι, στο πρώτο μισό της σεζόν η Βίκυ Καγιά θα μείνει εκτός τηλεόρασης.

Η Βίκυ Καγιά αγκαλιά με τον γιο της

Η Βίκυ Καγιά είναι δραστήρια στα social media και έτσι το προφίλ της στο Instagram έχει γεμίσει με καλοκαιρινές αναρτήσεις. Η παρουσιάστρια λατρεύει το καλοκαίρι και απολαμβάνει τις στιγμές ανεμελιάς που ζει με την οικογένειά της.

Σε μία από τις τελευταίες δημοσιεύσεις της, λοιπόν, η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια φωτογραφία με τον γιο της, στην οποία οι δυο τους είναι αγκαλιά στην ξαπλώστρα και κοιμούνται υπό τους ήχους των κυμάτων. Μαμά και γιος βρίσκονται σε μια ερημική παραλία, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Διαβάστε ακόμα:

 Βασιλική Μιλλούση: Διακοπές με τις κόρες της χωρίς τον Λευτέρη Πετρούνια – Φωτογραφίες

 Ηλίας Γκότσης: Αποκαλύπτει γιατί δεν βρέθηκε στον τελικό του «Survivor All Star»

 Δώρα Χρυσικού: Έγινε θεία! Η τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο ανιψιό της

Keywords
Τυχαία Θέματα