Άννα Βίσση: Ποζάρει με την κόρη και τα εγγόνια της στην Αντίπαρο

Η Άννα Βίσση μπορεί αυτό το καλοκαίρι να κάνει κάποιες συναυλίες σε διάφορες περιοχές της χώρας μας, ωστόσο ως επί το πλείστον θα ξεκουραστεί και θα χαρεί τις διακοπές της! Ποιος, λοιπόν, θα ήταν ο καλύτερος τρόπος από το να περάσει τις διακοπές μαζί με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα, και τα εγγόνια της, Νικόλα και Νέστορα;

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ζει μόνιμα στην Αμερική με την οικογένειά της, ωστόσο έκανε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της και επισκέφτηκε την Ελλάδα

για να περάσει τις καλοκαιρινές διακοπές της, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

Σύσσωμη η οικογένεια, λοιπόν, αποφάσισε να επισκεφτεί την Αντίπαρο και να χαρεί στιγμές ξεγνοιασιάς με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Τόσο η Σοφία Καρβέλα όσο και η Άννα Βίσση έκαναν αναρτήσεις στα social media από το ταξίδι τους, δίνοντάς μας μια γεύση από πώς τα περνούν.

Η τραγουδίστρια έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, μιας και έχει στη διάθεσή της όλο τον χρόνο να χαρεί την κόρη και τα εγγόνια της και φυσικά να παίξει μαζί τους.

Σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Instagram βλέπουμε τις δύο γυναίκες, μαμά και κόρη, να ποζάρουν μπροστά στο ηλιοβασίλεμα έχοντας ανάμεσά τους τον Νικόλα και τον Νέστορα. Πρόκειται για μια οικογενειακή και γεμάτη αγάπη φωτογραφία που ενθουσίασε τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Σε επόμενη φωτογραφία μαμά και κόρη ποζάρουν χαμογελαστές και άρκως καλοκαιρινές στον φακό.

Διαβάστε ακόμα:

 Βασιλική Μιλλούση: Διακοπές με τις κόρες της χωρίς τον Λευτέρη Πετρούνια – Φωτογραφίες

 Ηλίας Γκότσης: Αποκαλύπτει γιατί δεν βρέθηκε στον τελικό του «Survivor All Star»

 Δώρα Χρυσικού: Έγινε θεία! Η τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο ανιψιό της

Keywords
Τυχαία Θέματα