Κώστας Τσουρός: Η επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή του στο MEGA

Λίγο πριν από το τέλος της σεζόν υπήρχε έντονη φημολογία πως ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει τη δική του εκπομπή τα Σαββατοκύριακα στο MEGA και αποχωρεί από το πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη μετά από δύο χρόνια συνεργασίας.

Το πρωί της Παρασκευής 28 Ιουλίου, λοιπόν, το MEGA ήρθε να επιβεβαιώσει τα εν λόγω

δημοσιεύματα, στέλνοντας επίσημη ανακοίνωση στα μέσα για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Τσουρό. Ο δημοσιογράφος αλλάζει πόστο και έτσι από Σεπτέμβρη θα μας καλησπερίζει από το δικό του τηλεοπτικό σπίτι.

Ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει εκπομπή στο MEGA – Η επίσημη ανακοίνωση

«Το Mega ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Τσουρό για τη νέα σεζόν.Άμεσος και επικοινωνιακός, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής γνωρίζει καλά πώς πρέπει να διαχειριστεί την επικαιρότητα, αλλά και τον τρόπο να εκμαιεύει την ουσία από τον συνομιλητή του σε μια συνέντευξη.

Το αιχμηρό του σχόλιο αποτελεί σήμα κατατεθέν μιας στιβαρής τηλεοπτικής παρουσίας που ισορροπεί την ευγένεια με τον αυθορμητισμό.

Ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη να συνδυάσει την έγκυρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία σε μια ολόφρεσκη εκπομπή που φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment τα Σαββατοκύριακα.

Το Mega εύχεται στον Κώστα Τσουρό κάθε επιτυχία στο νέο του επαγγελματικό βήμα και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβρη», σημειώνεται στην επίσημη ανακοίνωση του MEGA.

Διαβάστε ακόμα:

 Βασιλική Μιλλούση: Διακοπές με τις κόρες της χωρίς τον Λευτέρη Πετρούνια – Φωτογραφίες

 Ηλίας Γκότσης: Αποκαλύπτει γιατί δεν βρέθηκε στον τελικό του «Survivor All Star»

 Δώρα Χρυσικού: Έγινε θεία! Η τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο ανιψιό της

Keywords
Τυχαία Θέματα