Βασιλική Μιλλούση: Διακοπές με τις κόρες της χωρίς τον Λευτέρη Πετρούνια – Φωτογραφίες

Εκτός Αθηνών βρίσκουν τη Βασιλική Μιλλούση οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου. Η γνωστή αθλήτρια και γυμνάστρια έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τις κόρες της, Σοφία και Λένια.

Μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα έφτασε η στιγμή για μαμά και κόρες να ξεκουραστούν και να χαρούν τις βουτιές και τα παιχνίδια στη θάλασσα μακριά από την πόλη. Η Βασιλική Μιλλούση μπορεί να μην διευκρίνισε σε ποιο ακριβώς

μέρος περνούν τις διακοπές τους, ωστόσο δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες με τα παιδιά της.

Φορώντας τα μαγιό τους, μαμά και κόρες ποζάρουν στον φακό χαρούμενες για τις ξέγνοιαστες στιγμές που ζουν! Όπως είναι φυσικό, και οι τρεις περίμεναν με ανυπομονησία αυτή την περίοδο και έτσι τώρα την απολαμβάνουν.

Στο πλευρό τους, βέβαια, δεν βρίσκεται ο Λευτέρης Πετρούνιας, όμως υπάρχει ένας σημαντικός λόγος πίσω από αυτή την απουσία. Ειδικότερα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και έτσι δεν έχει χρόνο για διακοπές.

«Το καλοκαίρι μας… Όσο ο μπαμπάς @eleftherios_petrounias προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο. (Γιατί μαλλί χωρίς μανταλάκι δεν γίνεται)», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση σε μία από τις αναρτήσεις από τις διακοπές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi)

Τότε, ο Λευτέρης Πετρούνιας σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες της συζύγου του μαζί με τις κόρες τους: «Μου λείπουν τα κορίτσια μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi)

Διαβάστε ακόμα:

Έλενα Παπαρίζου: Κυκλοφόρησε το video clip του νέου της single, «Δε Μου Τα Λέει Καλά»

Δημήτρης Γιώτης: Συγκλονίζει για την περιπέτεια της υγείας του -«Τα χάσαμε στο νοσοκομείο»

Δύσκολες στιγμές για την Ευρυδίκη: «Έφυγε, δυστυχώς»

Keywords
Τυχαία Θέματα