Πτώση Canadair: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» του Χρήστου Μουλά

Τραγικό επίλογο είχε η πτώση του Canadair στην Κάρυστο το μεσημέρι της 25ης Ιουλίου, καθώς οι δύο πιλότοι, ο 34χρονος σμηναγός Χρήστος Μουλάς και ο 27χρονος ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης, πέθαναν τη στιγμή που έκαναν το καθήκον τους, δηλαδή προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στην περιοχή.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται στην εκκλησία του Αγίου Σεργίου στο Γαβαλοχώρι Χανίων προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον Χρήστο Μουλά και να τον συνοδεύσουν στην τελευταία κατοικία του.

Ο πόνος και η θλίψη

δεν περιγράφονται, με τους γονείς και τη σύζυγο του αδικοχαμένου πιλότου να μην μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα τον δουν και δεν θα τον αγκαλιάσουν ξανά. Η κηδεία πραγματοποιείται αυτή την ώρα. Το φέρετρο του Χρήστου Μουλά είναι σκεπασμένο με την ελληνική σημασία, αποδίδοντάς του φόρο τιμής.

Το «παρών» στην κηδεία του Χρήστου Μουλά έδωσαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά κι άλλα πρόσωπα του πολιτικού συστήματος.

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Μαζί» βρέθηκε στα Χανιά και μετέδωσε τις πρώτες εικόνες. Ο δημοσιογράφος Αντώνης Σεφερλής αποκάλυψε πως πριν από δέκα ημέρες ο Χρήστος Μουλάς είχε μάθει πως η σύζυγός του περιμένει αγοράκι. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσει ποτέ να κρατήσει στην αγκαλιά του το παιδί του.

Διαβάστε ακόμα:

 Βασιλική Μιλλούση: Διακοπές με τις κόρες της χωρίς τον Λευτέρη Πετρούνια – Φωτογραφίες

 Ηλίας Γκότσης: Αποκαλύπτει γιατί δεν βρέθηκε στον τελικό του «Survivor All Star»

 Δώρα Χρυσικού: Έγινε θεία! Η τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο ανιψιό της

Keywords
Τυχαία Θέματα