Βγήκαμε για ψώνια και ΑΥΤΑ είναι τα 7 blazers που μας τράβηξαν την προσοχή!

Aν υπάρχει ένα κομμάτι που πρέπει ανά πάσα στιγμή να υπάρχει στην γκαρνταρόμπα μας, αυτό είναι το blazer! Γι’αυτό τον λόγο ξεχυθήκαμε στα μαγαζιά για να βρούμε τα πιο ωραία σχέδια και να σου τα παρουσιάσουμε μέσα από αυτό το άρθρο.

Ποια σακάκια λοιπόν είναι τα πιο δημοφιλή της σεζόν και πού θα τα βρεις σε πολύ καλές τιμές;

#1. Καρό σακάκι
Σίγουρα θα έχεις ήδη προσέξει πόσο δημοφιλή είναι αυτά τα σακάκια φέτος. Στα Toi & Moi βρήκαμε αυτό το φανταστικό σχέδιο που θα συντροφεύσει πολλά από τα looks σου φέτος το φθινόπωρο.

#2.

Δερμάτινες λεπτομέρειες
Είτε ένα σακάκι που είναι όλο δερμάτινο είτε ένα σαν και αυτό της φωτογραφίας που έχει δερμάτινες λεπτομέρειες, θα φορεθούν και τα δύο πολύ και αποτελούν μια καλή επένδυση για τη φθινοπωρινή/ χειμερινή γκαρνταρόμπα μας. Εμείς βρήκαμε ο συγκεκριμένο στα Toi & Moi σε πολύ καλή τιμή!

#3. Μπορντό χρώμα
Δύο είναι οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις της σεζόν, το μπορντό και το μοβ! Στην Attrattivo θα βρεις υπέροχα σχέδια σε πολύ καλές τιμές για να δημιουργήσεις τα πιο ωραία office looks.

#4.  Mαύρο blazer
Το μαύρο σακάκι αποτελεί ένα ρούχο που πάντα πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα μας καθώς θα το φορέσεις ξανά και ξανά με άπειρα σύνολα. Στην ‘ALE βρήκαμε αυτό το φανταστικό σχέδιο που θα το υιοθετήσεις τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.

#5. Bold χρώματα
Οι έντονες αποχρώσεις είναι επίσης απαραίτητες για τις χειμερινές εμφανίσεις μας, ειδικά φέτος που η ψυχολογία μας λιγάκι έχει πέσει λόγω της πανδημίας. Στο brand Lynne βρήκαμε αυτό το μοναδικό oversized φούξια σχέδιο που έχουμε αγαπήσει.

#6. Casual blazer
Ένα πιο casual σχέδιο πάντα χρειάζεται για τις πιο απλές, καθημερινές, casual εμφανίσεις μας. Στην Doca θα ανακαλύψεις πολλά σχέδια που θα ολοκληρώσουν τέλεια το στιλ σου.

#7. Μακρύ μήκος
Ένα σακάκι με μάκρος θα φορεθεί πιο άνετα με τα καθημερινά σου looks αλλά και όλες εκείνες τις μέρες που θέλεις να φορέσεις κοντά φορέματα και φούστες που δεν θέλεις να περισσεύουν από το σακάκι σου. Στα BSB θα βρεις αυτό το υπέροχο σχέδιο σε ιβουάρ και ανθρακί!

Διαβάστε ακόμα: 3 διαφορετικοί τρόποι για να συνδυάσεις το…βαρετό πουλοβεράκι σου! (VIDEO)

H Rocky Barnes μας δίνει 4 ιδέες για τα χειμερινά μας πανωφόρια- Εσύ ποιο θα επιλέξεις;

Τα μυστικά του layering: Πώς θα υιοθετήσεις τα πιο stylish looks!

Keywords
Τυχαία Θέματα