Ο Νίκος Κοκλώνης τα αποκάλυψε όλα! Τι ακριβώς συνέβη με την Βίκυ Κάβουρα και το J2US;

Πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Κοκλώνης είχε δηλώσει σε συνέντευξή του σχετικά με το ότι δεν είδαμε την Βίκυ Κάβουρα στα backstage του J2US αυτή τη σεζόν:

«Εγώ τη Βίκυ Κάβουρα την είχα πάντα μαζί μου, από το πρώτο show που έκανα. Δεν την έβγαλε κάποιος από το show. Ήρθε στο γραφείο, της είπα επειδή αλλάζει το J2US θεωρώ πως πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό, θα φαίνεσαι πολύ περισσότερο στο

show -τώρα θα το κάνει κάποιος άλλος, δεν σας λέω ποιος- και ξαφνικά μου λέει «θεωρώ πως αυτό είναι υποβάθμιση για μένα». Της λέω «Βικάκι μου είναι αναβάθμιση». «Όχι, δεν θέλω», μου λέει και μετά μαθαίνω ότι έκανε ένα ραντεβού σε ένα άλλο κανάλι για μια μεσημεριανή ζώνη».

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του show αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης στον Μιχάλη Πλεμμένo και στο Happy Day ποια ήταν η θέση που της πρότεινε, αλλά και τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε.

«Φέτος έκρινα και εγώ και η ομάδα της παραγωγής, γιατί δεν αποφασίζω μόνος μου, ότι θα έπρεπε να αλλάξει ο ρόλος της και να αναβαθμιστεί. Να πω κιόλας ότι η Βίκυ δεν έχει απολυθεί από την Barkingwell Media.

Ο ρόλος που θα ήθελα να είχε, ήταν μια τρίτη ματιά στις πρόβες των παιχτών και πριν ανέβουν στη σκηνή θα είχε και την τελευταία δήλωση. Αν έχουν άγχος, πως είναι, πως τους φαίνεται το τραγούδι. Αλλά σε κάθε act θα ήταν τουλάχιστον δύο φορές. Θεώρησε ότι αυτό είναι μια υποβάθμιση.

Ξαφνικά μαθαίνω ότι έκανε ένα ραντεβού στον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει μια εκπομπή τηλεμάρκετινγκ. Δεν μου άρεσε που δεν το ήξερα, ενω στο παρελθόν ότι έκανε μου το έλεγε. Στεναχωρήθηκα γιατί δυο ώρες πριν την πρεμιέρα ανέβασε ένα story. Εντάξει, τώρα, όλοι έχουμε νεύρα. Δεν την κατηγορώ» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Εκτός J2US η Ραχήλ Μακρή – Ποια θα την αντικαταστήσει;

Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Πέτρου Μπούτου από το MEGA

Αποκλειστικό – Πρωινό: Η ζήλια της Μαρίας Μπέη στον Δημήτρη Μπέλλο για την Έλενα Μπάση

Keywords
Τυχαία Θέματα