Εύα Σιμάτου: Οι αποκαλύψεις της Μαίρης από τις «Άγριες Μέλισσες» για τα γυρίσματα με την Κίτσου και το ρόλο της!

Η Εύα Σιμάτου υποδύεται στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» την Μαίρη Χατζίδου, η οποία έχει τη συμμορία της στις φυλακές όπου εκτίει την ποινή της η Ελένη Σταμίρη και της κάνει τη ζωή δύσκολη.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για το ρόλο της στην σειρά του ΑΝΤ1 αποκαλύπτοντας πως και η ίδια τρόμαξε αρχικά με το βίαιο χαρακτήρα που κλήθηκε να υποδυθεί.

«Κι εγώ τρομάζω λίγο. Όταν είχα πρωτοδιαβάσει το ρόλο είχα τρομάξει και με κάποια γυρίσματα που εμπεριέχουν βία, είναι λίγο δύσκολα.

Αλλά έχει εξέλιξη ο ρόλος. Νομίζω ότι είναι τόσο καλοί οι σεναριογράφοι που δεν θα πήγαιναν μονόπλευρα έναν χαρακτήρα για τόσα πολλά επεισόδια.

Με τη Μαρία έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη χημεία και νιώθω πολύ τυχερή γιατί έχουμε μια πολύ καλή επικοινωνία. Ακούει η μία την άλλη και αλληλοσυμπληρωνόμαστε.

Είναι τόσο μεγάλη η πίεση η χρονική για να βγουν οι σκηνές που δεν μπορώ να πω ότι είναι από τα γυρίσματα που έχουμε την άνεση να καθίσουμε να γελάσουμε. Παρ’ όλα αυτά, επειδή υπάρχουν συμβάντα που μπορεί να τύχουν, ασφαλώς και υπάρχουν στιγμές γέλιου και χαράς. Έχει πέσει πόρτα από τις φυλακές κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και ακούς ένα μπαμ και εντάξει…», είπε φέρνοντας στη μνήμη της ένα από αυτά η Εύα Σιμάτου.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Νίκος Κοκλώνης τα αποκάλυψε όλα! Τι ακριβώς συνέβη με την Βίκυ Κάβουρα και το J2US;

Έλληνας δημοσιογράφος ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορονοϊό

Σε αυτή την εκπομπή έπιασαν δουλειά οι πρώην συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη

Keywords
Τυχαία Θέματα