Εκτός J2US η Ραχήλ Μακρή – Ποια θα την αντικαταστήσει;

Εκτός J2US βρίσκεται η Ραχήλ Μακρή μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, ενώ στη θέση της όπως φαίνεται θα δούμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Είναι εξέλιξη, το J2US που λέγαμε ότι θα έχει πολιτικό… είχε πολιτικό ένα επεισόδιο, τελείωσε. Είχε ένα ατύχημα αυτοκινητιστικό που τη συνέτριψε και δεν μπορούσε να συνεχίσει, είχαμε και κάποιες διαμαρτυρίες από τον ΠΑΟΚ», σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής στον αέρα του Πρω1νού αναφέροντας το γεγονός.

Ενώ η Φαίη συμπλήρωσε: «Νομίζω θα την αντικαταστήσει

η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, σωστά;».

Δείτε όσα ανέφεραν:

Το τροχαίο συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (19/10) στον Γέρακα, ενώ η πολιτικός Ραχήλ Μακρή πήγαινε στην πρόβα για το τηλεοπικό σόου J2US. Η πολιτικός τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Λίγες ώρες μετά, σε ανάρτησή της ευχαρίστηκε για το ενδιαφέρον που έδειξε ο κόσμος για την κατάσταση της υγείας της, γράφοντας: «Ευχαριστώ τους φίλους μου για το ενδιαφέρον τους μετά το τροχαίο. Δεν έχω σπάσει τίποτα. Είμαι καλά».

Ευχαριστώ τους φίλους μου για το ενδιαφέρον τους μετά το τροχαίο. Δεν έχω σπάσει τίποτα . Δόξα τον Ιησού Χριστό είμαι καλά. Συνεχίζω κανονικά. pic.twitter.com/eDteEusl6X

— Ραχήλ Μακρή (@rachelmakri) October 19, 2020

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη της, Μαρίνα φόρεσε τις γόβες της και την ξετρέλανε!

Αποκλειστικό – Πρωινό: Η ζήλια της Μαρίας Μπέη στον Δημήτρη Μπέλλο για την Έλενα Μπάση

Χάρης Ρώμας στο Πρω1νό: Η απάντησή του στο δημόσιο προσκλητήριο της Σοφίας Μουτίδου για outing των gay της showbiz

Keywords
Τυχαία Θέματα