Έχετε καστανά μάτια; Δείτε τις σκιές που σας ταιριάζουν καθώς και το σωστό τρόπο εφαρμογής τους (video)

Τώρα που φοράτε καθημερινά μάσκα προστασίας δίνετε έμφαση στο βλέμμα. Είχατε αφήσει τις σκιές σας κρυμμένες στο νεσεσέρ σας πολύ καιρό και το μόνο που χρησιμοποιούσατε με μανία ήταν η αγαπημένη σας μάσκαρα.

Όλα έχουν αλλάξει πλέον όμως και οι make up artists χαμογελούν κρυφά μιας και τώρα αναζητάτε στους λογαριασμούς τους στο Instagram αλλά και στα κανάλια τους στο You Tube το video που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις αποχρώσεις που σας ταιριάζουν αλλά και τον σωστό

τρόπο εφαρμογής. 

Κι εμείς όμως είμαστε πάντα εδώ με τις καλύτερες προτάσεις. Και σήμερα σας έχουμε την ωραιότερη. Στη συνέχεια θα δείτε, όλες εσείς που έχετε καστανά μάτια πως θα απλώσετε τις κατάλληλες σκιές στα μάτια σας ώστε να αποκτήσετε το τέλειο eye make up look. 

Θα ακολουθήσετε τις συμβουλές της Sona Gasparian. Είναι η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τα Persona Cosmetics, ένα από τα αγαπημένα brands της Rosie Huntington-Whiteley.

“Κάθε φορά που θέλετε να τονίσετε τα καστανά σας μάτια σας χρησιμοποιήστε όμορφους μοβ τόνους” λέει η Garparian. Κι εμείς θέλουμε να προσθέσουμε πως πρόκειται για το χρώμα που κολακεύει τα καστανά μάτια όσο κανένα άλλο και επιπλέον είναι μεγάλη τάση τη φετινή σεζόν.

Δείτε με προσοχή το video που ακολουθεί και αντιγράψτε πιστά όλες τις κινήσεις:

Πώς σας φάνηκε αυτό το θέμα κορίτσια; Θα ακολουθήσετε τις συμβουλές της και θα απλώνετε στο εξής με τον τρόπο που σας έδειξε τις σκιές σας;

Εμείς πάντως σας λέμε ναι γιατί συμφωνούμε απόλυτα με όλα όσα είδαμε και ακούσαμε.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Για μία ακόμη φορά η Lucy Boynton αποδεικνύει πως είναι το μεγαλύτερο beauty icon των τελευταίων χρόνων!

6+1 τρόποι να χρησιμοποιήσετε το beauty blender!

Keywords
Τυχαία Θέματα