Έλληνας δημοσιογράφος ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορονοϊό

Θετικός στον κορονοϊό ανακοίνωσε πως είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γνωστοποίησε το γεγονός αναφέροντας πως έχει ήπια συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά ενός κρυώματος.

«Σας μιλάει ένα από τα 865 χθεσινά κρούσματα. Είμαι και εγώ θετικός στον κορονοϊό. Είμαι καλά. Είναι σα να έχω ένα κρύωμα. Να προσέχετε πάρα πολύ. Τα λέμε δε τα λέμε ο καθένας κάνει του κεφαλιού του. Και εγώ πρόσεχα πάρα πολύ. Ας προσέχει ο καθένας τον εαυτό του. Ελπίζω

οι άλλοι 864 να είναι το ίδιο καλά όσο εγώ» λέει μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Θετικος στον κορωνοιο. Ω ναι, μας βρήκε και αυτό. #wearmask #covid19 #greece2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lampros Konstantaras (@lamproskonstantaras) στις 22 Οκτ, 2020 στις 2:30 πμ PDT

Νωρίτερα η ΕΡΤ είχε ανακοινώσει την αναβολή των εκπομπών φλΕΡΤ, στην οποία βρίσκεται ο δημοσιογράφος, λόγω κρούσματος κορονοϊού.

«Μετά την εμφάνιση, χθες το βράδυ, επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού σε μέλος της ομάδας του «φλΕΡΤ», η ΕΡΤ αποφάσισε την αναβολή της εκπομπής, για την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου. Παράλληλα, ήδη από χθες βράδυ, έγινε ιχνηλάτηση όλων των προσώπων που έχουν έρθει σε επαφή με τον νοσούντα, και από το πρωί υποβάλλονται σε τεστ όλοι όσοι βρέθηκαν στους ίδιους χώρους φορώντας πάντα μάσκες, καθώς η χρήση της είναι αυστηρά υποχρεωτική στις εγκαταστάσεις της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, τόσο για τους υπαλλήλους της όσο και για τους επισκέπτες», αναφερόταν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση!

Διαβάστε ακόμα:

Εκτός J2US η Ραχήλ Μακρή – Ποια θα την αντικαταστήσει;

Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Πέτρου Μπούτου από το MEGA

Αποκλειστικό – Πρωινό: Η ζήλια της Μαρίας Μπέη στον Δημήτρη Μπέλλο για την Έλενα Μπάση

Keywords
Τυχαία Θέματα